Dečki pobijedili, djevojke izgubile

26.03.2014. Muška ekipa stolnoteniskog kluba Jaska upisala je proteklog vikenda dvije pobjede, a djevojke su izgubile od vodeće Duge Rese

U klasičnom susretu 1. hrvatske stolnoteniske lige muška ekipa STK Jaska na domaćem je terenu sa 4:1 bila bolja od riječkog Kvarnera, ali usprkos postignutom visokom rezultatu do nove pobjede nije stigla nimalo lako. U drugom susretu ekipa STK Duga Resa pružila je još i jači otpor ali jaskanci su i taj susret riješili u svoju korist i to rezultatom 4:2. Sa nove dvije pobjede potvrdili su treće mjesto u ligi koje su osigurali već u prošlom kolu. Za mušku ekipu ovo je bio posljednji susret sezone pošto će u zadnjem ligaškom kolu biti slobodni. 

Ženska ekipa STK Jaska u derbi susretu 1. hrvatske stolnoteniske lige gostovala je kod vodeće i ujedno jedine neporažene ekipe lige STK Aquaestil u Dugoj Resi. Iako je u pitanju bio susret prve i druge ekipe lige, kvalitetnija domaća ekipa nije pružila mnogo šansi Jaskankama i sasvim zasluženo je upisala visoku pobjedu 4:0 i na taj način i matematički osigurala naslov prvaka prije posljednjeg kola. Jaskanke ne trebaju puno žaliti zbog poraza jer su usprkos njemu vrlo uvjerljivo osigurale drugo mjesto što je povijesni uspjeh ekipe. U posljednjem kolu STK Jaska ugostit će STK Vrsar i STK Maestral iz Umaga.

TAGOVI | STK jaska

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!