Desinčaki osvojili prva tri mjesta

30.08.2016. U organizaciji NK Desinca u nedjelju 27. kolovoza održan je malonogometni turnir "Desinec 2016."na kojem je nastupilo osam ekipa

Članovi NK Desinca uložili su puno truda i odlično organizirali malonogometni turnir na kojem su nastupile ekipe: Švabo i prijatelji, MNK Domagović, Dream team, NK Desinec, DVD G.Desinec, Auto Strahija, Zaprešić Boysi i Colosseum.

Igralo se sistemom dvije skupine po 4 ekipe i prve dviju su prolazile u polufinale. U polufinale su ušle ekipe: DVD G.Desinec-Dream Team 1:1(3:2) i NK Desinec-Švabo i prijatelji 3:2. Tako su se u finalu sastale ekipe NK Desinca i DVD-a Gornji Desinec i u zanimljivoj utakmici bolje su se snašli igrači NK Desinca i pobijedili s 2:0. Treće mjesto osvojila je ekipa Švabo i prijatelji koja je pobijedila Dream team također s 2:0. 

Najboljim golmanom proglašen je Mario Novosel, najbolji strijelac bio je Domagoj Šabić , a u revijalnom dijelu najbolji izvođač penala bio je Kristijan Štulec. Suci turnira bili su Petar Šabić i Emanuel Popović.

Pehare najboljima uručili su predsjednik i tajnik Sportske zajednice Jastrebarsko, Domagoj Šlat i Marko Gvozdanović, te predsjednici mjesnih odbora Gornji i Donji Desinec Vedran Boričević i Mario Kambić 

Nakon proglašenja uslijedila je podjela zahvalnica svim sponzorima koji su pomogli da ovaj turnir uspije.
Organizatori ovim putem zahvaljuju "GOSPODARIMA TAMBURA" koji su sudionike turnira i posjetitelje zabavili do dugo u noć.
I.K.

TAGOVI | NK Desinec

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!