Djevojke odlične druge, dečki šesti

28.03.2018. Odigravanjem posljednjeg kruga završena su ovosezonska natjecanja u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi za žene i muške

Ženska ekipa STK Jaska u sastavu Martina Jukić, Mirela Crnilo i Sara Sušac u gostima je savladala četvrto plasirani STŠK Dugo Selo sa 4:2 i u foto finišu stigla do podjele 2. mjesta sa STK Crikvenica nakon nevjerojatne situacije u kojoj su obje ekipe osvojile isti broj bodova 32:32, isti broj bodova u međusobnim susretima 2:2, imale isti omjer pobjeda i poraza u pojedinačnim pobjedama 5:5, isti omjer dobivenih i izgubljenih setova 19:19 i isti omjer dobivenih i izgubljenih poena u međusobnim susretima 345:345! Već ranije prvo mjesto i prelazak u žensku Superligu, dominantno bez poraza zasluženo je osigurala ekipa STK Malinska-Dubašnica.
Muška ekipa u sastavu Lovro Tomac, Matej Jelić, Martin Lončarić, Tomislav Ciban i Davor Lončar u vrlo zanimljivom susretu na domaćem je terenu najprije pobijedila STK Pula 2 rezultatom 4:2, a potom izgubila od STK Srdoči iz Rijeke 4:0 te u konačnici zauzela vrlo solidno 6. mjesto, daleko od zone ispadanja gdje se je u jednom trenutku našla. Kao i kod djevojaka i među muškima prvenstvom je dominirala jedna ekipa i to STK Donat Zadar osvojivši uvjerljivo prvo mjesto i plasman u mušku Superligu bez ijednog poraza.
Boris Crnilo

TAGOVI | STK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!