Dobar nastup Danijela Fabijanića u Bjelovaru

03.10.2017. Članovi Orijentacijskog kluba Jelen odradili su odličan posao proteklog vikenda, sudjelovanjem, ali i organizacijom natjecanja 3. Kup četiri rijeke i 13. Bjelovar open u orijentacijskom trčanju

U subotu 30. rujna pored Bjelovara održano je natjecanje 13. Bjelovar Open, na kojem su Jelenaši  nastupili s pet natjecatelja. Najuspješniji bio je Daniel Fabijanić trećim mjestom u M21B kategoriji, dva mjesta ispred Dalibora Stankovskog.

 U istoj kategoriji Matija Puhek stigao je do desetog mjesta. U kategoriji M21A Ivan Šeperić-Grdiša zauzeo je dvanaesto mjesto, a Mijat Perić petnaesto.

Dan kasnije OK Jelen organizirao je 3. Kup četiri rijeke u Dugoj Resi, natjecanje u orijentacijskom trčanju koje se bodovalo i za Kup Hrvatske. Od 144 prijavljena natjecatelja, nastupilo ih je 133, od čega i nekoliko naših članova. Dan Kobasić ponovio je uspjeh s Japetića te zauzeo odlično treće mjesto u M12 kategoriji, a Vladimir Miovec bio je peti u OPEN kategoriji. Isto mjesto osvojio je i Dalibor Stankovski u M21B kategoriji. 

Na istom natjecanju za OK Maksimir nastupili su i Jaskanci Petar i Ana Delić te zauzeli prvo i drugo mjesto u svojim kategorijama, a Damir Miljković bio je deveti za OK Vihor.

IŠG

TAGOVI | OK Jelen

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!