Dobar početak naših stolnotenisača u ligi SOKAZ

02.10.2017. Odigrano je prvo kolo rekreativne stolnoteniske SOKAZ, lige u kojem su jaskanske ekipe polučile dobar rezultat

Tri ekipe su pobijedile, jedna je odigrala neriješeno, a samo je jedna izgubila.
Pa krenimo redom.
STK JASTREB I. u 5.-toj ligi je pobijedio PLIVU I. u gostima rezultatom 8:2. Tri pobjede ostvario je Tvrtko Kunović, dok su za preostale 4 pobjede pobrinuli Ivan Konečni i Miroslav Kapčić sa po dvije pobjede u pojedinačnim susretima i pobjedom u paru.
Ekipa POTKOVA SREĆE u 9.-toj ligi ovoga puta nije imala sreće. Dvije pobjede Brune Vađine i jedna Filipa Frkonje Lackovića nisu bile dostatne za pobjedu nad AUTOPRAONICOM RITMO II. na domaćem jaskanskom terenu. Konačni rezultat 7:3 možda izgleda nadmoćno, ali obzirom da su 3 meča odigrana u 5 setova i sva tri su otišla na stranu gostiju barem neodlučeno bi bilo puno realnije.
STK JASTREB je u prvom kolu 10.-te lige, u Jaski, pobijedio ekipu IGROMAT rezultatom 7:3. Ivan Klarić je sa tri pojedinačne pobjede i pobjedom u paru s Josipom Šutom najuspješniji pojedinac susreta kojem su s po jednom pobjedom pomogli Nenad Bobinski, Josip Šut i Roman Rodić.
AGG GEODETI JASKA nastavljaju svoj uspješan niz pobjeda i u 11.-toj ligi. Ovaj puta su na svojem terenu "nastradali" dečki iz ekipe PODSUSEDSKO DOLJE rezultatom 2:8 u korist Jaskanaca. Tomislav Kunović i Ivan Lončarić su s tri pobjede praktički osigurali pobjedu u ovom meču, a s jednom pojedinačnom pobjedom i pobjedom u paru s Ivanom Lončarićem priključio im se je Željko Oslaković.
Polovičnim rezultatom svoj prvi nastup u 15.-toj ligi obilježili su BRIDOVCI odigravši 5:5 s ekipom STKI SYNERGIA II. na domaćem jaskanskom terenu.
Vodili su Bridovci 5:4 do igre parova, ali "mladići" iz Zagreba su iskustvom dobili zadnju desetu igru, igru parova, i u zadnji tren "utovarili" veliki bod na put za Zagreb. Pobjede za Bridovce osvojili su Miljenko Jemić i Stjepan Palčić po dvije i Božidar Razum jednu.
Ovaj tjedan kreće drugo kolo i već u utorak u Jaski, u 19 sati, igra naša najbolja momčad STK JASTREB I. s ekipom Dr. ANTE STARČEVIĆ koja je u prvom kolu s glatkih 10:0 "počistila" STK REMETE.
STK JASTREB gostuje na Velesajmu kod ekipe ZAGREB 041 u srijedu u 19 sati, a POTKOVA SREĆE isti dan u 18:30 gostuje u Zagrebu kod ekipe BUKOVAC III.
AGG GEODETI JASKA drugo kolo igraju u četvrtak u 19 sati u Jaski, a BRIDOVCI u utorak u Velikoj Gorici, također u 19 sati.
Roman Rodić

TAGOVI | STK Jastreb

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!