Draženu Dinjaru prvi "Memorijal Predraga Bošnjaka"

23.05.2017. U nedjelju je uspješno održan 19. polumaraton Jaska-Memorijal Predraga Bošnjaka

Na tri utrke dužine 5, 10 i 21 km nastupilo je ukupno 362 natjecatelja. Na najdužoj stazi, polumaratonu, ove godine postignut je rekord u broju natjecatelja. Jaskanskim krajem iz centra Jaske preko Gornje reke, Svete Jane , Črnilovca trčalo je 213 natjecatelja iz Hrvatske, BiH, Slovenije, Srbije, Rumunjske, a imali smo i gošću iz Meksika!

Sama utrka počela je minutom šutnje za nedavno preminulog predsjednika kluba i začetnika dugoprugaškog trčanja u Jaski – Predraga Bošnjaka. Stoga su članovi kluba, maratonci Predrag Radić, Josip Dikon, Alen Štefanac, Siniša Trajbar, Goran Hudec i Toni Spaseski otrčali jaskanski polumaraton – dva puta! Dakle 42.195 km tj. Puni maraton za Predraga koji je otrčao ukupno 101 maraton!


U polumaratonu najbrži je bio Dražen Dinjar, a od žena Veronika Jurišić. Utrku na 5 km prvi je završio Edi Petak, kod žena Nives Zebić, dok je na 10 km najbrži bio Nikola Škvorc, a najbrža Veronika Erlić.

Od jaskanskih atletičara spomenimo ukupno drugo mjesto Maje Resman na utrci od 10 km, dok je najbrži jaskanac na polumaratonu bio Antonio Marečić. Po kategorijama:
Branko Ogorevc, Branko Pecik – 1. u kat
Andreja Režek, Slobodan Kostadinović, Marta Severinac – 2. u kat
Oana Bacanu, Domagoj Šlat, Marijana Knezoci, Zdenko Šember – 3. u kat

Trčali su i jaskanski gradonačelnik Zvonimir Novosel na 5km , te predsjednik Sportske zajednice grada Jastrebarsko dogradonačelnik Domagoj Šlat i saborski zastupnik Mihael Zmajlović na 10 kilometara.
Jastreb 99

TAGOVI | AK Jastreb 99

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!