DRUGI PORAZ JASKE

05.09.2019. Nogometaši Jaske gostovali su u drugom kolu u svetonedeljskom gradskom naselju Orešju gdje su poraženi od domaće Sloge SUZA s 3:0

Po riječima trenera Jastrebova Damira Katovčića njegovi igrači nisu uopće igrali toliko loše koliko to pokazuje konačni rezultat, ali im je pri svakom njihovom napadu i neospornom trudu redovito nedostajao onaj posljednji pas koji bi urodio željenim pogotkom. Svojevrsni hendikep za Jaskance bio je i izostanak vrsnog vratara Mladena Nežića koji zbog ozljede nije mogao nastupiti u Orešju. Branio je daroviti junior Mark Krcivoj koji po riječima trenera nimalo nije kriv za ovaj poraz. Trener Katovčić smatra da nema nikakvog razloga za paniku u klubu, ali za zabrinutost nakon dva uzastopna poraza ima. Najavljuje hitan sastanak s predsjednikom kluba i upravom pa da u susretu s brojnim igračkim kadrom (na okupu su ostali gotovo svi nogometaši koji su uspješno odigrali prošlu sezonu) zajedno pronađu rješenje kako prebroditi ovaj loš jesenski početak.
Boje Jaske u Orešju su branili: Mark Krcivoj, Antonio Smičiklas, Karlo Novosel, David Luka Gornik (Dominik Jurinić), Mislav Bradvić (kapetan), Patrik Cipovec, Viktor Šimanović (Marko Miljević), Tomislav Tandarić, Josip Cuković (Tomislav Nad), Josip Jurinić, Gabriel Koluder.
Priliku za preokret i buđenje novih nada Jastrebovi imaju uz podršku svojih navijača već u nedjelju, 8. rujna, kad u 3. kolu napokon otvaraju jesensku sezonu na svojoj Centrali. U goste im dolaze susjedi iz Klinča Sela, a dvoboj Jaska-Mladost počinje u 10 sati.
Rezultati 2. kola Prve županijske nogometne lige Zapad

Sloga SUZA (Orešje) - Jaska 3-0
Mladost (Klinča Sela) - Klokočevac 1-3
Bestovje - BSK (Brdovec) 7-3
HNK Tigar Rakitje - Pušća 4-3
Zrinski (Farkaševac) - Vrh (Kreljev Vrh) 1-1
Mladost (Kraj Donji) - Jamnica (Pisarovina) 3-0
Sava (Drenje) - Bregana 0-0
Sveta Nedelja - Mladost (Luka) 7-0
Parovi 3. kola

Subota, 7. rujna, 17 sati
Mladost (L) – Sloga SUZA

Nedjelja, 8. rujna
10 sati
Jaska - Mladost(KS)
Bregana - GNK Sveta Nedelja
17 sati
Jamnica - Sava (D)
Vrh - Mladost(KD)
Pušća - Zrinski
BSK - HNK Tigar Rakitje
Klokočevac - Bestovje

N.Š.

TAGOVI | NK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!