Ekipa Kiss-Mrga obrt osvojila Desinec

21.08.2017. U organizaciji NK Desinca protekle subote u Desincu je održan malonogometni turnir na kojem je sudjelovalo 13 ekipa, a prvo mjesto osvojila je ekipa CB Kiss Mrga obrt

Od ranih prijepodnevnih sati igrao se malonogometni turnir prošle subote 19. kolovoza u Desincu, koji su, kao i prošle godine uspješno organizirali članovi NK Desinca.


Na turniru je sudjelovalo 13 ekipa: DVD Gornji Desinec, Munje Zaprešić, Auto Strahija, Colosseum Night Club, Kokot Agro&Elektrokovina, Bambi@Gembi, Klesarstvo Sablić&Zloćo i prijatelji, CB Kiss Mrga obrt, Kaufland Bad Boys, Pisarovina, Noćni klub Downtown, NK Desinec i Veterani NK Desinec.

Prvo mjesto osvojila je ekipa CB Kiss Mrga obrt, koja je u finalu pobijedila odličnu ekipu Kokot Agro&Elektrokovina. Treće mjesto pripalo je ekipi Pisarovine, a četvrto osvojile su Munje Zaprešić. 

Najbolji igrač na turniru bio je Sasha Kanzir (CB Kiss Mrga obrt). 

Najbolji strijelac bio je Josip Pavek (Pisarovina).

Najbolji golman Alexsandar Divkovic (Kokot Agro&Elektrokovina), dok je najbolji izvođač penala bio Robert Prčić. 

Predsjednik NK Desinca Tomislav Matek zahvalio je svim ekipama na sudjelovanju, sponzorima bez kojih turnir ne bio tako uspješan, te Halo bandu na vrhunskoj zabavi nakon turnira.
I.K.

TAGOVI | NK Desinec

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!