Formirana najmlađa ekipa NK Desinca

02.06.2016. Sportska zajednica Jastrebarsko uz pomoć Hrvatskog olimpijskog odbora poklonila je NK Desincu rekvizite da mogu lakše i kvalitetnije pripremiti najmlađu ekipu za nadolazeća natjecanja

Razvijanje sporta i poticanje djece da od najmlađih dana budu zainteresirani za bavljenje sportom ili nekim vidom rekreacije cilj je svih sportskih klubova i Športske zajednice Grada Jastrebarskog. Nakon nekoliko posjeta Nogometnom klubu Desinec, Športska zajednica je kroz razgovor s novim vodstvom kluba, te Tomislavom Matekom, predsjednikom kluba, došla do zaključka kako postoji nada da se formira najmlađa momčad kluba i da NK Desinec krene s kvalitetnim radom na novoj generaciji.

Tako su Kristijan Mesić, tajnik kluba, Tomislav Matek i ostali članovi kluba uspjeli u želji i krenuli su s treninzima i pripremama za sezonu natjecanja koja počinje ove godine u rujnu. Povodom toga je Športska zajednica Grada Jastrebarskog uz pomoć Hrvatskog olimpijskog odbora, pronašla način kako da ovih mladim nogometašima olakša prve korake u sustavnom treningu, te im poklonila rekvizite da se čim lakše i kvalitetnije mogu pripremati za nadolazeća natjecanja.

Matek i Mesić zahvalili su se u ime kluba i djece za razumijevanje i podršku koju su prema njima pokazali Hrvatski olimpijski odbor i Športska zajednica grada Jastrebarskog. Lopte, čunjeve, mreže i ostale rekvizite malim nogometašima uručili su predsjednik Športske zajednice Domagoj Šlat i tajnik Marko Gvozdanović te im poželjeli puno uspjeha na prvim utakmicama. Sretno dečki!
M.G.

TAGOVI | NK Desinec | Sportska zajednica Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!