Goran Novosel osvojio 1. Masters šaranski kup

07.08.2016. Danas je završeno "maratonsko" ribičko natjecanje koje je potrajalo od petka 5. do nedjelje 8. kolovoza u čast Dana pobjede, a organiziralo ga je Športsko ribolovno društvo Jastrebarsko

U petak 5. kolovoza na jezeru u jaskanskom parku započeo je 1. Masters šaranski kup na kojem su se natjecala sedmorica ponajboljih jaskanskih ribiča, Goran Novosel, Dubravko Sedmak, Mladen Stunja, Stjepan Ivanušić, Stjepan Kasunić, Alen Sedlar i Nikola Pavlaković.

Lovilo se punih 45 sati i postignut je svojevrsni rekord. Naime, ulovljeno je 175 šarana i amura ukupne težine 957 kilograma, koji su vraćeni natrag u jezero. Najboljim "šaranašom" pokazao se Goran Novosel koji je ulovio 45 komada ukupne težine od čak preko 287 kilograma.

 Drugo mjesto pripalo je Dubravku Sedmaku s 197 kilograma ribe, a treće Mladenu Stunji s 146 kilograma. Najveću ribu uhvatio je Stjepan Ivanušić, šarana teškog preko 10 kilograma.

Ovo je prvo ovakvo "maratonsko" natjecanje u kojem su naši ribiči imali i lijepog i ružnog vremena s kišom i jakim vjetrom, ali sve su izdržali, i kažu da će to ponoviti iduće godine.

Glavni sudac natjecanja bio je Dražen Cestarić.
Ivica Krčelić

TAGOVI | ŠRD Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!