HRVOJE MAJCUNIĆ DVOSTRUKI PRVAK S CIBONOM!

28.05.2019. Hrvoje Majcunić, mladi jaskanski košarkaš, član zagrebačke Cibone, svoju sezonu iz snova okrunio je s još dva velika i vrijedna ostvarenja

Nakon naslova europskog prvaka s Hrvatskom kadetskom U-16 reprezentacijom proteklog ljeta u Novom Sadu, pa osvajanja regionalne ABA lige u Slavonskom Brodu s juniorima Cibone, proteklog je vikenda (od 24. do 26. svibnja) u zadarskom Višnjiku, Hrvoje osvojio dvostruki naslov prvaka Hrvatske s „Cibosima“! U oba finalna dvoboja, Cibonini mladići rušili su gradskog suparnika Cedevitu i to vrlo uvjerljivo i bez rezultatske neizvjesnosti.

U kadetskom finalu Cibona je „pregazila“ Cedevitu 101:66, dok je juniorsko finale istih klubova završilo rezultatom 113:75 za „Vukove“ iz Tuškanca. Svakako vrijedi istaknuti da je Hrvoje u kadetskom finalu bio i najbolji strijelac Cibone, s 27 postignutih poena. 

Čestitamo našem Hrvoju na ovoj impresivnoj „berbi“ trofeja, i naravno, želimo mu da istim tempom nastavi i nadalje, na ponos sebi, svojoj obitelji, svom klubu i svom gradu.
Tomislav Tadić

TAGOVI | Hrvoje Majcunić | KK Cibona

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!