Humanitarni 6-satni ultramaraton u trčanju i hodanju

28.06.2018. U sklopu manifestacije "Ljeto u Jaski" koja će se održati 1. srpnja u Perivoju dvorca Erdody, Društvo za sport i rekreaciju Jastreb extreme tradicionalno već sedmu godinu zaredom organizirat će humanitarni 6-satni ultramaraton u trčanju i hodanju


Ovaj ultramaraton počinje u 12:00 sati i traje do 18:00 sati, a trči se ili hoda u krugu Parka u dužini od 800 metara. Ova aktivnost nema natjecateljski karakter, a kao i prethodnih godina ima humanitarni predznak, i ove godine svi sudionici će pridonijeti jednom humanom činu, prikupljanju novca za djecu sa poteškoćama u razvoju. Organizatori pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže u hodanju ili trčanju koliko tko želi krugova po parku i time sudjeluje u ovom humanitarnom sportsko-rekreacijskom događanju.

Tradicionalno već sad četvrtu godinu ovo događanje će popratiti Hrvatski strukovni sindikat kontrolora letenja i Hrvatska udruga kontrolora letenja, navedeni će pružiti potporu sponzoriranjem pretrčanih krugova, odnosno kilometara. Pozivaju se svi sportaši, rekreativci i šetači da svojim sudjelovanjem pomognu ovoj humanitarnoj akciji.

Mladen Budinšćak

TAGOVI | Jastreb extreme

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!