I dalje vrlo aktivno Nordijsko hodanje u parku

17.05.2017. Projekt Aktivan život – Aktivna zajednica u sklopu kojega djeluje sportsko rekreacijska aktivnost besplatno nordijsko hodanje u prku i dalje se provodi u Perivoju dvorca Erdody, ali i po cijelom našem gradu

Zahvaljujući potpori gradske Sportske zajednice, Grada Jastrebarskog i Zagrebačke županije omogućeno je da se  tri puta tjedno, četrdesetak polaznika, u Perivoju dvorca Erdody aktivno rekreira i vježba pod stručnim vodstvom licenciranih voditelja Nordijskog hodanja. Uz sufinanciranje gore navedenih nabavljena je i nova oprema za provođenje ovog programa, majice i štapovi za hodanje.

Društvo za sport i rekreaciju „Jastreb extreme“ koji provodi ovaj projekt, ovaj vikend organizira izlet u Karlovac na „Festival nordijskog hodanja i pješačenja u Karlovcu“, koji je u organizaciji Sekcije nordijskog hodanja Matice umirovljenika Karlovca. Ovaj festival održava se tradicionalno već četvrtu godinu zaredom.
Svi novi zainteresirani mogu se pridružiti ovoj aktivnosti svaki ponedjeljak, srijedu ili petak u vremenu od 19:00-20:00 sati.
M.B.

TAGOVI | Jastreb extreme

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!