Izabrano novo vodstvo NK Cvetkovića

08.07.2015. U prostorijama Nogometnog kluba Cvetković u ponedjeljak 29. lipnja 2015. održana je Izborna godišnja skupština na kojoj je izabrano novo vodstvo

Nakon što je prošlo skoro godinu dana od kada Nogometni klub Cvetković nema ni jednu kategoriju u natjecanju, mala, ali snažna ekipa koja je i inače pokretač svega u jednom od najvećih naselja na području ’’našeg’’ Grada, puna entuzijazma i volje odlučila je krenuti u ’’spas’’ nogometnog kluba, kako bi isti doveli u red i tako sačuvali budućnost nogometa u Cvetkoviću.
U ponedjeljak 29. lipnja 2015. u prostorijama NK Cvetković održana je godišnja skupština, koja je ujedno bila i izborna. Po otvaranju sjednice i izbora radnih tijela, uz potvrdu nadzornog odbora, jednoglasno je prihvaćeno Izvješće o radu i Financijsko izvješće za 2014. godinu. Nadalje, na Skupštini je izmijenjen i Statut Kluba zbog usklađivanja sa Zakonom o Udrugama i Zakonom o Sportu. Zatim je uslijedilo razrješenje dosadašnjeg predsjednika i dopredsjednika te upravnog i nadzornog odbora.

Dosadašnja uprava u proteklom se razdoblju grčevito trudila održati Klub što nije bilo nimalo lako s obzirom na nedostatak podmlatka i sve težeg pronalaska izvora financiranja, pa su isti za svoj trud ovom prilikom nagrađeni pljeskom prisutnih. Za novog predsjednika predložen je Goran Batušić, za zamjenika predsjednika, Mirko Batušić, a u Izvršni odbor predloženi su: Goran Batušić, Mirko Batušić, Željko Šubar, Mladen Šubar, Ivan Bakšić, Anđelko Batušić i Goran Dikšić. Svi su prijedlozi prihvaćeni jednoglasno. Novo vodstvo zauzelo je svoje pozicije te Skupštini prezentiralo Financijski plan i plan rada za 2015. godinu.  Donesena je i Odluka o promjeni osoba ovlaštenih za zastupanje, kao i likvidator.

Već od početka godine ova ekipa marljivo radi na održavanju i košnji dva velika terena, kao i na uređenju objekta u sklopu istih. Financiraju se trenutno sami i uz pomoć prijatelja i donatora Kluba. ’’Uz redovito održavanje terena, krajnje je vrijeme da uložimo i u infrastrukturu, u sam objekt i svlačionice, jer nažalost, vrijeme čini svoje. Financirati kapitalno održavanje objekata sigurno nećemo moći sami pa već radimo na pronalasku izvora sredstava.. No, i ostale  zadatke možemo odraditi samo ukoliko svi članovi budu složni i ukoliko svi budu sudjelovali u izvršavanju obveza. S obzirom na broj članova koji se odazvao te na pozitivno ozračje koje je vladalo na skupštini vjerujem u nas i u ispunjenje našeg cilja, a to je spasiti tradiciju nogometa u Cvetkoviću, za budućnost naše djece i novih generacija koja će vratiti osmjeh i igru tamo gdje joj je i mjesto.’’ – rekao je novoizabrani predsjednik, Goran Batušić.

Prema Izvješću vidljivo je da su mnogo truda i napora, ali i financijskih sredstava, ovi momci uložili kako bi Klub za dugogodišnjom tradicijom, što je prije vratili u prvotno stanje. U sustav natjecanja prema Planu žele se uključiti već u jesen.
Sve u svemu, očito je da je pred njima jako, jako puno posla, no na prvi dojam ova ’’ekipa’’ nas nimalo ne ostavlja ravnodušnima. Na kraju, ne preostaje nam drugo već da im damo podršku i zaželimo sreću, uz nadu se da će se u ovaj hvalevrijedan Projekt uključiti i pomoći i ostali mještani, kao i svi vi drugi ’’prijatelji’’ nogometa i Cvetkovića.

TAGOVI | NK Cvetković

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!