JASKA-ILOVAC 6:1

12.08.2018. Modri s Centrale su nadigrali i rezultatski deklasirali Ilovčane, poslavši ih kući s pola tuceta lopti u mreži

Bila je to odlična prezentacija nogometa momčadi „Keta“ Katovčića, koja još više dobiva na težini kad se uzme u obzir da je u domaćoj formaciji nedostajalo čak devet standardnih prvotimaca. Ova utakmica je pokazala da Jaska ima igračku širinu što je odlično saznanje dva tjedna uoči ligaškog starta nove sezone. U dvoboju protiv žutih iz Ilovca, vrhunsku prezentaciju nogometne klase i moći demonstrirao je sjajni stoper Ivan Borković, a vrijedi pohvaliti i odličnu igru Lukića te mlade prinove Karla Novosela, koji pokazuje da bi mogao izrasti u pravo pojačanje kao i mladi napadač Gabriel Koluder. Svi akteri zaslužuju čestitke i pohvale za vrlo dinamičnu, borbenu i korektnu igru u ovoj dopadljivoj pripremnoj utakmici.
JASTREBARSKO – Pomoćno igralište stadiona na Centrali. Gledatelja 40. Sudac: Vujčec (Klinča Sela).
STRIJELCI: 1:0 – Šerić (22), 2:0 – Lukić (41), 3:0 – K. Novosel (43), 4:0 – M. Mravunac (50), 5:0 – M. Mravunac (51), 6:0 – Koluder (67), 6:1 – Joha (78).
JASKA: Dikšić, M. Mravunac, Gustetić, Gornik, Šimanović, Borković, Lukić, Šerić, Kišić, K. Novosel, Jerbić (još su igrali: Janić, Jukić, L. Mravunac, Pintarić, Vidaković, Koluder i D. Novosel). TRENER: Damir Katovčić.
ILOVAC: F. Gojšić, Horovski, Muminović, Vratarić, Joha, Markulinčić, Grubešić, Vinski, Barić, Kovačić, Kurečki (još su igrali: Cindrić, Tupac i A. Gojšić). TRENER: Denis Planinac.
Tomislav Tadić

TAGOVI | NK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!