Jaska ima i sjajne limače

19.06.2018. Proteklog vikenda na prestižnom međunarodnom turniru "Trofej Dječji nogomet" koji je održan u Jastrebarskom limači NK Jaske osvojili su prvo mjesto

 Generacija 2007/2008 od svojih početaka u prstićima igra lijep i napadački nogomet i ovakav veliki uspjeh dugo su čekali, ali to je još jedan dokaz da se naporan rad uvijek isplati. Čestitke našim limačima, treneru Matiji Krgi i roditeljima koji su kao i uvijek našu ekipu popratili vrhunskom logistikom.

Najboljim igračem turnira proglašen je Jaskin Vito Vlašić koji je mlađi od konkurencije godinu dana, a najbolji golman Filip Vlašić. U Dream team ekipu turnira uz njih dvojicu uvršteni su i Benjamin Bela Banković i Šimun Fabijanić.
I ostale mlade ekipe NK Jaske koje su sudjelovale na turniru postigle su zapažene rezultate plasiravši se u četvrtfinale. Nedostajalo je malo sportske sreće jer su svi zaustavljeni nakon grupne faze natjecanja.

Na turniru su nastupili klubovi iz BiH, Slovenije i Hrvatske, a od svih natjecatelja Jaska je u dream team plasirala čak četiri igrača.
Ovaj turnir je posljednja natjecateljska aktivnost Jaskine mladeži za ovu sezonu. S pripremama za novu sezonu počinju 6. kolovoza.
Zainteresirani za upis u NK Jasku mogu kontaktirati UEFA B trenera Danijela Slavića - 091 535 20 54 i voditelja škole nogometa Viktora Šimanovića -           091 583 09 33.

TAGOVI | NK Jaska

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!