JASKA-KRAŠIĆ 4:1

08.08.2018. U prvoj pripremnoj utakmici uoči nove sezone, Jaskanci su nadigrali i uvjerljivo porazili susjede iz Krašića


U prvom poluvremenu nismo puno toga vidjeli. Novinarski notes ostao je prazan ali je zato drugi dio susreta bio vrlo sadržajan. Postignuto je pet pogodaka, a bilo je i još dosta izglednih gol prigoda.

Jaska je dominirala terenom, prikazala je dopadljiv nogomet, a predstavili su se i neki novi klinci. S dva lijepa pogotka debitirao je Gabriel Koluder, a kada se momčadi priključi još sedam-osam odsutnih prvotimaca, bit će to još jedna viša razina. Po svemu sudeći, Jastrebovi bi i u ovoj sezoni mogli visoko letjeti.

JASTREBARSKO – Stadion na Centrali. Gledatelja 60. Sudac: D. Katovčić (Jastrebarsko).
STRIJELCI: 1:0 – Koluder (58), 2:0 – Kišić (62), 3:0 – Kišić (78), 3:1 – Keleminac (80), 4:1 – Koluder (87).

JASKA: Budinšćak, Vidaković (Janić), Pintarić (Gustetić), Gornik (Bradvić), Šimanović (M. Mravunac), Borković (Miljević), Lukić (Kurpes), Cuković, Šerić (Kišić), K. Novosel (Borovec), Koluder. TRENER: Damir Katovčić.
KRAŠIĆ: Šimatić, Tukić, Ferenčić, Matoš, Keleminac, Ilijanić, Štajcer, Grgas, Ribić, F. Penić, Tuček. (Još je igrao K. Penić). TRENER: Krunoslav Pinturić.

Tomislav Tadić

TAGOVI | NK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!