JASKA-KUPINEC 1:1

16.08.2018. Žustru utakmicu odigrali su plavi iz Jaske i bijelo-crveni iz Kupinca, a dvoboj je više nalikovao ligaškom nego pripremnom

Igralo se vrlo agresivno ali u granicama korektnog. Jaskanci su se vrlo dobro suprotstavili suparniku iz višeg ranga, čak su imali i opasnije pokušaje i prigode za poentiranjem dok su se gosti mučili s kombinatorikom i pas igrom, previše pokušavajući dugim loptama, preskačući središnjicu terena. Prvi pogodak vidjeli smo u 60. minuti kada Smičiklas na drugoj vratnici šalje loptu u mrežu za vodstvo Jastrebova.

Gosti su se spasili poraza u posljednjim trenucima utakmice, a lošu reakciju u zadnjoj liniji domaćih, spremno je iskoristio mladi Juratović, za konačnih 1:1. Nakon utakmice zadovoljniji je mogao biti domaći trener Katovčić, dok trener gostiju, inače jedna od najvećih legendi Jaske – „Pepa“ Pušćak, nije baš mogao biti presretan viđenim od strane svoje momčadi. No, one prave utakmice i jednima i drugima tek slijede, pa će se tek onda moći vidjeti i procijeniti tko je koliko uspješno i kvalitetno odradio ove pripreme.

JASTREBARSKO – Pomoćno igralište na Centrali. Gledatelja 50. Sudac: Vujčec (Klinča Sela).
STRIJELCI: 1:0 – Smičiklas (60), 1:1 – Juratović (90).

JASKA: Budinšćak, M. Mravunac, K. Novosel, Šimanović, Bradvić, Borković, Lukić, Cuković, Šerić, L. Mravunac, Koluder (još su igrali: Jukić, Kišić, Gustetić, Jerbić, Miljević, Smičiklas, Gornik, Vidaković). TRENER: Damir Katovčić.

KUPINEC: Nežić, Maretić, Španić, Vulje, M. Golojuh, Herceg, Patljak, N. Golojuh, Všetečka, Samardžija, Belan (još su igrali: Juratović, Mindru). TRENER: Stjepan Pušćak.

Tomislav Tadić

TAGOVI | NK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!