JASKA-MLADOST(KD) 2:0

29.09.2019. Jastrebovi su konačno visoko "poletjeli", a prvi bodovi ove sezone su napokon "sletjeli" na Centralu

 Bodovni post Jaske prekinut je nakon punih 630 minuta, a prva „žrtva“ bili su visoko plasirani gosti iz Kraja Donjeg. Jaskanci su trijumfirali 2:0, a po prikazanom na terenu, trebalo je biti i više obzirom da su domaći propustili realizirati još tri-četiri sjajne prigode. Gosti su razočarali. Bili su gotovo cijelu utakmicu u podređenom položaju, a pravih prijetnji po vrata mladog Krcivoja nije bilo. Prvi pogodak djelo je Nada u 27. minuti. Bradvić je potegnuo krasnu dijagonalu s jednog kraja terena na drugi, Nad je primio loptu i nakon lažnjaka, krasno pogodio ljevicom u same desne rašlje Goluba.

 Konačnu kapitulaciju gosti su „potpisali“ u 81. minuti kada je Jurinić zaobišao vratara gostiju i poslao loptu u mrežu za prvi trijumf i prve bodove Jastrebova ove sezone. Pobjeda je to koja bi trebala dati krila Jaskancima za čim brži bijeg iz donjeg dijela prvenstvene ljestvice. Uskoro bi se momčad opterećena brojnim ozljedama trebala kompletirati, a od sljedećeg tjedna Jaska će biti jača za novog vratara Perića i napadača Všetečku koji se nakon sedam godina vratio na Centralu.

JASTREBARSKO – Stadion na Centrali. Gledatelja 70. Sudac: Munić (Bregana) 7. Pomoćnici: Rešetar i Kupres (oba iz Samobora). Delegat: Šicko (Kupinec).
STRIJELCI: 1:0 – Nad (27), 2:0 – Jurinić (81).

JASKA: Krcivoj 7, Jurinić 7,5 (od 84. Obelić -), Šerić 7, Ka. Novosel 7, Budna 7,5 (od 66. Jerbić -), Bradvić 7,5 (od 89. Bohaček -), Nad 7,5, D. Novosel 7, Pintarić 7, Kopić 7, Tandarić 7,5. TRENER: Mislav Bradvić 7,5.
MLADOST KD: Golub 6,5, Mat. Nemčić 6, Coner 6 (od 64. Gotal -), Braje – (od 30. J. Ivanuš 6), Nežić 6 (od 90. Kolić -), Martin Nemčić 6, Marko Nemčić 6,5, Olovec 6 (od 87. Brkić -), M. Jakovina 6, Gaiser 6,5, I. Ivanuš 6. TRENER: Saša Jakovina 6.
CRVENI KARTON: Ka. Novosel (90).
IGRAČ UTAKMICE: Tomislav Tandarić.

Tomislav Tadić

TAGOVI | NK Jska

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!