JASKA-MLADOST(KS) 1:1

03.02.2019. U prvoj pripremnoj utakmici ove zime, Jaskanci su remizirali protiv susjeda iz Klinča Sela

Bila je to na trenutke dosta žustra utakmica koja je povremeno više djelovala kao ligaška nego kao pripremna. No, sve je bilo u granicama korektnosti.

Igralo se na dosta neravnom i mekanom terenu koji je onemogućavao kombinatoriku i odigravanje smislenijih akcija ali i usprkos tome, vidjeli smo nekoliko dopadljivih partitura. Jastrebovi su bili nešto dominantniji većim dijelom utakmice, a gosti su bili opasniji u završnici dvoboja. Domaća je momčad do vodstva došla krasnim pogotkom iz slobodnog udarca Josipa Jurinića koji se na sjajan način vratio nogometu nakon podužeg izbivanja zbog problema s ozljedama.

 Izjednačujući pogodak za goste postigao je Sirovica iz, najblaže rečeno, diskutabilnog jedanaesterca, postavivši time konačni rezultat.

JASTREBARSKO – Pomoćno igralište stadiona na Centrali. Gledatelja 50. Sudac: T. Priselac (Jastrebarsko).
STRIJELCI: 1:0 – J. Jurinić (16), 1:1 – Sirovica (33-11m)

JASKA: Budinšćak, M. Mravunac (Grgetić), Pintarić (Gustetić), Gornik (Vidaković), Šimanović, Miljević (Pinturić), Nad (D. Jurinić), Ka. Novosel (Obelić), Smičiklas (Cipovec), Borovec (Lukić), J. Jurinić (Jerbić). TRENER: Damir Katovčić.
MLADOST KLINČA SELA: Kegljević (Bilobrk), A. Stunja, Ložnjak, Sirovica, Jakšić, L. Hasanović, Marinović, F. Kelečić, B. Kelečić, Terihaj, Klipa.               
TRENER: Nenad Budišćak.

Tomislav Tadić

TAGOVI | NK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!