"Jaska open" Vladi Rađenoviću

04.10.2014. U finalu teniskog turnira "Jaska open" sastala su se dvojica najboljih jaskanskih tenisača, Vlado Rađenović i Filip Frkonja-Lacković

Prošlogodišnji pobjednik Jaska opena Filip Frkonja-Lacković nije uspio obraniti titula najboljeg jaskanskog tenisača. Ovogodišnje finale ovog popularnog teniskog natjecanja bilo je u znaku izvrsnog i sinoć briljantnog Vladimira Rađenovića, koji je u dva seta s 6:3 i 6:1 nadvisio mladog Filipa Frkonju-Lackovića i tako osvojio titulu najboljeg jaskanskog tenisača.

Treće mjesto osvojio je Krunoslav Vulje a četvrto Hrvoje Lafter. Treba reći da je   ovogodišnji Jaska open privukao je na Centralu čak 55 tenisača, koji su se u pojedinačnoj konkurenciji borili za titulu najboljeg. Prije tjedan dana završeno je i natjecanje parova gdje su pak titula najboljeg para osvojili Filip Popović i talentirani mladi jaskanski tenisač Ivan Markušić. Oni su u finalu pobijedili puno iskusniji par Rađenović-Grancarić.       

I ovogodišnji "Jaska open", održan je u organizaciji Društva za šport i rekreaciju "Jaska", koje je i osiguralo nagrade za najbolje u obje konkurencije.

TAGOVI | Društvo za sport i rekreaciju Jaska

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!