Jaska pobijedila Vinogradar

07.02.2011. U sedmom kolu Zimske lige velesajam jaskanski limači pobijedili su svoje vršnjake iz Vinogradara rezultatom 2:0

Prošle subote u Zagrebu je odigrano 7. i 8. kolo Zimske lige Velesajam, u kojem su jaskanski  limači u lokalnom derbiju pobijedili vršnjake iz Vinogradara rezultatom 2:0. Golove za Jasku postigle su mlade nade jaskanskog nogometa Tomi Kopić i Tin Borovec, a odličnom igrom istaknuo se i Tvrtko Nad. Zasluge za ovu pobjedu svakako idu i treneru Draženu Vraneku, a njegovi su igrači izvrsnu formu dokazali i protiv Botinca kojeg su pobijedili 5:1 golovima već spomenute trojke (Nad i Kopić dva gola, Borovec jedan gol). Te pobjede smiještaju Jaskance na drugo mjesto ljestvice sa 16 bodova iz sedam utakmica i gol-razlikom 15:5. 

Jaskini prstići pod vodstvom trenera Matije Krge s ekipom Poleta su odigrali 0:0, a Goricu su pobijedili 4:3. Među strijelce su se upisali Mark Krcivoj, Teo Šeperić, Patrik Novosel i Teo Mataušić. Jaskini prstići su nakon sedam utakmica treći sa 16 bodova i gol-razlikom 19:6.

TAGOVI | NK Jaska | NK Vinogradar

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!