JASKA STARTALA NA CENTRALI

29.07.2019. Nogometaši Jaske predvođeni trenerom Damirom Katovčićem, startali su s pripremama za novu sezonu u 1. ŽNL Zapad

 Prvom zovu svog trenera odazvalo se četrnaest igrača, a to su: Tomislav Šerić, David Luka Gornik, Karlo Novosel, Josip Jurinić, Florian Pintarić, Tomislav Tandarić, Ignac Jerbić, Gabriel Koluder, Tomislav Nad, Josip Cuković, Marko Miljević, Josip Torbar, Emerik Obelić i Borna Bohaček. Mladići na koje će se postepeno sve više računati – Mark Krcivoj, Kristijan Kurpes i Dorian Rodić, odradili su trening s juniorima koje od ovoga ljeta vodi prekaljeni strateg Branko Mraunac, povratnik na Centralu nakon trinaest godina.

Opravdano su s prve prozivke odsustvovali: Antonio Smičiklas, Viktor Šimanović, Luka Lukić, Mislav Bradvić, Franko Jukić, Leon Budna, Patrik Cipovec, Tin Borovec te pridošlice Ivan Sablić, Vedran Jambrović i Karlo Braje. U odnosu na prošlu sezonu na Centrali više ne stanuju Danijel Budinšćak koji se vratio u Svetu Janu i Mislav Pinturić koji svoju karijeru nastavlja u veteranskoj momčadi Jaske. 

Za ovaj uvodni tjedan predviđena su tri treninga, a za sada su dogovorene pripremne utakmice protiv Ilovca (3.8.) i Samobora (10.8.). Do početka prvenstva bit će odigrano još nekoliko pripremnih ogleda, a kao „generalka“ pred novu sezonu, Jastrebove očekuje i nastup u pretkolu Kupa NSZŽ-e. Vrijedi još svakako spomenuti da su na Centrali u punom tijeku radovi na trening poligonu kao i sanacija glavnog terena tako da će Jastrebovi u novoj sezoni igrati u puno boljim uvjetima nego prethodnih sezona.
Tomislav Tadić

TAGOVI | NK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!