JASKA-SVETA JANA 5:0

17.02.2020. Pripremni ogled Jaskanaca i Svetojanaca počeo je minutom šutnje u znak sjećanja na preminulog Mihajla Kreneka - Batu, dugogodišnjeg dužnosnika kluba s Centrale

Sama utakmica protekla je u očekivanoj dominaciji domaće momčadi koja je kreirala ali i zapucala podosta prilika i poluprilika za postizanje zgoditaka. Gosti iz Svete Jane odolijevali su koliko su mogli i treba im čestitati na borbenosti i korektnoj igri. Jastrebovi su u mrežu odličnog Budinšćaka u konačnici "isporučili" pet lopti, a od domaćih igrača treba istaknuti već poslovično standardno visoku razinu igre Ivana Borkovića, uvijek aktivne Josipa Cukovića i Karla Novosela, konkretnog Antonija Smičiklasa i Dominika Stipića koji je u svom debitantskom nastupu za Jasku bio prvo ime utakmice, pokazavši da će biti veliko pojačanje za momčad kojom uspješno "kormilari" dvojac Bradvić-Šimanović. Kod gostiju se brojnim dobrima obranama istaknuo Danijel Budinšćak koji je i najzaslužniji da pobjeda Jastrebova nije bila još izraženija.
JASTREBARSKO - Pomoćno igralište stadiona na Centrali. Gledatelja 30. Sudac: Školjak (Beter).
STRIJELCI: 1:0 - Všetečka (6), 2:0 - Borković (11), 3:0 - Stipić (45), 4:0 - Jerbić (56), 5:0 - Cuković (63).
JASKA: Klemenić, Smičiklas, Ka. Novosel, Miljević, Mravunac, Borković, Nad, Cuković, Všetečka, Stipić, Koluder (još su igrali: Jerbić, Tukić, Kurpes, Pintarić, Obelić). TRENER: Mislav Bradvić.
SVETA JANA: Budinšćak, Požgaj, T. Višošević, Erben, D. Borković, Srmeg, S. Severinac, Ivandić, Kišić, Hrdalo, A. Borković (još su igrali: Sedmak, Ferko, Čeh, Franc).TRENER: Daniel Fabijanić.

Tomislav Tadić

TAGOVI | NK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!