JASKA-ZRINSKI(O) 2:0

13.02.2019. Jaskanci i Ozljani odigrali su pod reflektorima Centrale vrlo dopadljivu pripremnu utakmicu


Svih devedeset minuta igralo se žustro i u visokom ritmu, a domaća je momčad bila osjetno premoćniji suparnik. Jastrebovi su kreirali desetak odličnih prigoda, odigrali niz lijepih akcija i samo je nepreciznost u završnicama napada spasila goste od težeg poraza. Prvi pogodak postigao je Antonio Smičiklas koji se na pravom mjestu našao u 61. minuti, a konačnih 2:0 postavio je Josip Jurinić s bijele točke, nakon što je u šesnaestercu Ozljana poslije krasnog lažnjaka oboren mlađahni Patrik Cipovec. Nakon utakmice puno zadovoljniji je mogao biti domaći strateg, koji će sa svojim Jastrebovima sljedeći pripremni ogled imati u subotu, 16. veljače na Centrali protiv Laduča od 15 sati.

JASTREBARSKO – Pomoćno igralište stadiona na Centrali. Noćna utakmica. Gledatelja 30. Sudac: Solenički (Jastrebarsko).
STRIJELCI: 1:0 – Smičiklas (61), 2:0 – J. Jurinić (65-11m).
JASKA: Budinšćak, Obelić (D. Jurinić), Pintarić (Smičiklas), Miljević (Gornik), Pinturić, Šimanović, Lukić, Cuković, J. Jurinić, L. Mravunac (Jerbić), Koluder (Cipovec). TRENER: Damir Katovčić.
ZRINSKI OZALJ: Marković, Kolar, Štefanac, Horvatić, Magdić, Vrđuka, Šprajc, Tkalac, Klobučar, Radaković, Cipurić (još su igrali: T. Gatarić, Erić, Gnjilac, Repetaš, Kirinčić, Kobasić, Matković, Šesto, Maretić, M. Gatarić). TRENER: Dražen Juraković.

Tomislav Tadić

TAGOVI | NK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!