JASKA-ZRINSKI(O) 2:3

09.08.2018. Županijski prvoligaš iz Ozlja svladao je Jasku u jednoj žustroj ali vrlo korektnoj oglednoj utakmici u kojoj smo vidjeli pet pogodaka te još nekoliko prigoda s obje strane

Domaća momčad imala je većim dijelom dvoboja terensku inicijativu. Bilo je nekoliko dopadljivih akcija, a tečniju i oku ljepšu igru sprečavao je neravan teren. Gosti su više puta prijetili iz protuudara, a u takvoj igri posebno se isticao opasni Starešina, koji je na koncu s dva pogotka riješio pitanje pobjednika i bio prvo ime utakmice. Nakon dva odigrana pripremna dvoboja u dva dana, Jaskanci će sada imati dva dana predaha od utakmica, a sljedeća provjera na rasporedu je u subotu, 11. kolovoza u 18.30, kada će Jaska na Centrali ugostiti Ilovac. Dan kasnije Jastrebovi će biti gosti Samobora.
JASTREBARSKO – Pomoćno igralište stadiona na Centrali. Gledatelja 40. Sutkinja: Lucija Sakoman (Zdenčina).
STRIJELCI: 0:1 – Šesto (1), 1:1 – Bradvić (16), 1:2 – Starešina (56), 2:2 – Bradvić (72-11m), 2:3 – Starešina (81).
JASKA: Budinšćak, M. Mravunac, Gustetić, Miljević, Kurpes, Borković, Lukić, Cuković, Kišić, Bradvić, Koluder. (Još su igrali: Janić, Gornik, Šimanović, Vidaković, Štefić, K. Novosel, Pintarić, Šerić i Borovec). TRENER: Damir Katovčić.
ZRINSKI OZALJ: Marković, Štefanac, Kolar, Horvatić, Radaković, Klobučar, M. Gatarić, Šesto, Šprajc, Vrđuka, Starešina. (Još su igrali: Črep, T. Gatarić, Gnjilac, Novosel, Šimičak, Regetaš, Matković i Jurčin). TRENER: Dražen Juraković.

Tomislav Tadić

TAGOVI | NK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!