Jaskanci organizirali "Kup četiri rijeke"

12.10.2016. U organizaciji Orijentacijskog kluba Jelen iz Jastrebarskog protekle nedjelje u Karlovcu je održano natjecanje pod nazivom "Kup četiri rijeke"

U nedjelju 9. listopada u Gornjem Mrzlom Polju Mrežničkom OK Jelen organizirao je orijentacijsko natjecanje 2. Kup četiri rijeke. Nakon prošlogodišnjeg sprint natjecanja, ove godine održano je Prvenstvo Hrvatske na srednje staze koje je okupilo respektabilnih 159 natjecatelja iz cijele Hrvatske.

 Naslove državnih seniorskih prvaka ponijeli su Matija Razum i Mirja Pavić iz samoborskog OK Japetića, dok su juniorske naslove osvojili Luka Ivković iz našičkog OK Sova i Iva Lovrec iz zagrebačkog OK Vihor.

Natjecanje je organizirano na potpuno novoj karti u šumi Roganac za koju su natjecatelji imali samo riječi hvale, a Športsko društvo Brodac pobrinulo se za ugodan ambijent. Potporu organizaciji natjecanja pružila je i Športska zajednica grada Jastrebarskog te Grad Duga Resa, kao i niz donatora i sponzora.

Članovi OK Jelen nastupili su i na natjecanju 12. Bjelovar open, održanom u subotu 8. listopada. U mjestu Vrbica pored Samobora najbolje se snašao Ivan Šeperić-Grdiša pobjedom u M21B kategoriji, kojom je preuzeo i vodstvo u ukupnom poretku. U istoj kategoriji Marko Košturić bio je deveti. Daniel Fabijanić zauzeo je sedmo mjesto u vrlo gustoj M35 kategoriji, a Marijanu Bogoviću za dlaku je promakla brončana medalja u M45 kategoriji. 

Idući vikend orijentacisti sele u Varaždin i na Medvednicu, a službeno finale sezone čeka nas 22. i 23. listopada u Međimurju.
Ivan Šeperić-Grdiša

TAGOVI | OK Jelen

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!