JASKANCI OSVOJILI ZÜRICH!

29.01.2020. Jaskanska malonogometna momčad koju su činili bivši i sadašnji igrači seniorske i veteranske momčadi Nogometnog kluba Jaska, čije su ime i nosili, vrlo je uspješno nastupila na malonogometnom turniru u Zürichu

Međunarodni dvoranski malonogometni turnir održan je 24. i 25. siječnja u organizaciji NK Croatia Zürich. U veteranskom dijelu turnira Jaskanci su bili najbolji i osvojili prvo mjesto, dok su na seniorskom turniru bili treći. Spomenimo i da je najboljim vratarom veteranskog turnira proglašen Aleksandar Divković, nekadašnji čuvar mreže Jaske, kao i da je u Zürichu već tradicionalno nastupila i još jedna jaskanska momčad - Čempresi 2011. te je došla do četvrtfinala. Naši "hakleri" ističu sjajnu organizaciju od strane domaćina Croatije iz Züricha, kojima se zahvaljuju na gostoprimstvu, a veliku zahvalu upućuju i brojnim sponzorima bez čije pomoći nastup u Švicarskoj ne bi bio moguć.
Jaskanske boje u Švicarskoj su branili: Aleksandar Divković, Ivan Borković, Anđelko Vlašić, Krunoslav Všetečka, Mislav Bradvić, Josip Cuković, Vedran Vulje i Tomislav Malinar.
Dečki se zahvaljuju svima koji su im omogućili odlazak u Švicarsku, a to su: NK Jaska, Sportska zajednica Jastrebarsko, IPK, Izgradnja Futura, Šelebaj alatnica, AS Mravunac, Aspecta, VV obuća, Ceste Jastrebarsko, Vina Šimanović, Ver Trgovina, Croatina, Dar Mar, Best Moments Wedding studio, Jamnica, Odvjetnički ured Hrvoje Lafter, OPG Kunović, Old Jack te privatne osobe Vedran Falica, Robert Lukić i Marin Banković.

Tomislav Tadić

TAGOVI | NK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!