Jaskanci sedmi u Kupu Hrvatske

26.10.2016. Kraj sezone orijentacijskog trčanja natjecatelji OK Jelen iz Jastrebarskog dočekali su u predivnom Međimurju, natjecanjima u Gornjem Mihaljevcu i Toplicama Sv. Martin

I prije ovog natjecanja klub je osigurao sedmo mjesto u ekipnom poretku Kupa Hrvatske pa su jelenaši nastupili bez većeg pritiska.

U subotu su Marijan Bogović i Ivan Šeperić-Grdiša odlično odradili utrku na srednje staze i osvojili treće odnosno drugo mjesto u svojim kategorijama, čime je Ivan osigurao ukupnu pobjedu u Kupu Hrvatske u M21B kategoriji, dok je u nedjeljnim sprintevima brončanim sjajem zasjao Daniel Fabijanić i najavio povratak u vrh nakon izbivanja zbog ozljede.

OK Jelen je ove godine organizirao pet natjecanja na kojima je nastupilo točno 450 natjecatelja. Održana je škola orijentacije u Jastrebarskom, ali i u Ozlju, Topuskom i Karlovcu te smo organizirali Uskršnju dječju utrku za najmlađe i sudjelovali u Ljetnoj radionici. Sve to ne bi bilo moguće bez potpore Grada Jastrebarsko, Grada Duga Resa, Športske zajednice grada Jastrebarsko, OŠ Ljubo Babić, SŠ Jastrebarsko, DVD-a Črnilovec, Športskog društva Brodac i ostalih kojima se ovim putem iskreno zahvaljujemo.
I.Š.G.

TAGOVI | OK Jelen

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!