Jaskanke punom brzinom projurile kroz Veliku Goricu i Ogulin

14.04.2019. Ženska seniorska ekipa STK Jaska dojmljivim je nastupima deklasirala u pretposljednjem krugu 1. Hrvatske stolnoteniske lige za žene svoje domaćine iz Velike Gorice i Ogulina

Na prvom gostovanju dana u Velikoj Gorici jaskanke su rekordno brzo i uvjerljivo šokirale vrlo solidnu ekipu STK Velika Gorica-Stanfar pobijedivši ih s maksimalnih 4:0, ostavivši im pritom samo mrvice u vidu tri osvojena seta. Na gostovanju u Ogulinu sve je bilo još puno brže i uvjerljivije pa su igračice domaćeg STK Klek poražene istovjetnim rezultatom 4:0 uz samo jedan izgubljeni set. Na taj način, dvije utakmice prije kraja lige osigurano je i matematički treće mjesto, a izvjesno je već sada da će STK Jaska imati najbolji par 1. lige.

Muška ekipa STK Jaska u dva susreta nastavka 2. Hrvatske stolnoteniske lige - Regija srednja Hrvatska na domaćem je terenu ostvarila jednu uvjerljivu pobjedu ali i isto tako uvjerljivi poraz. U prvom susretu dana STK Jaska bila je uspješnija od STK Stubice pobijedivši ih sa 4:0. U drugom susretu Jaskanci su ipak morali priznati mladoj ekipi STK Zabok II da su bolji nakon što su gosti stigli do zaslužene pobjede s uvjerljivim rezultatom 4:0. Sa utakmicom manje jaskanska ekipa trenutno zauzima 9. mjesto u konkurenciji 14 ekipa.

B.C.

TAGOVI | STK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!