Jaskanski karatisti sudjelovali na WKF karate kampu u Umagu

04.07.2017. Od 26. lipnja do 2. srpnja u Umagu je održan međunarodni karate kamp i kup na kojem je sudjelovalo preko 2500 natjecatelja iz više od 50 zemlja svijeta

Treninge u kampu vodili su proslavljeni osvajači svjetskih odličja kao što su : Junior Lefevre iz Belgije, Davide Benetello iz Italije, Douglas Brose iz Brazila i dr. Na ovom velikom međunarodnom kampu i kupu nastupili su i naši najbolji natjecatelji: Lucija Hodak u kategoriji kadetkinje borbe preko 54 kg., Karlo Volarić kadeti borbe do 70 kg. i Luka Vučinić juniori borbe do 68 kg.

Vrijeme koje su naši natjecatelji proveli u kampu i samo natjecanje veliko je iskustvo koje do sada nismo imali prilike proći i biti će nam izuzetno važno kao priprema za izborni turnir za svjetsko prvenstvo koji će se održati 26.8. ove godine.
Samo natjecanje na kraju kampa bilo je izuzetno zahtjevno jer je u svakoj kategoriji nastupilo od 60 do 80 natjecatelja. Naši natjecatelji imalo su odlične nastupe, ali nažalost zbog neiskustva na ovako velikim natjecanjima nisu uspjeli doći do odličja.
Ovaj kamp ostvarili smo uz pomoć Grada Jastrebarsko i Športske zajednice Grada Jastrerbarsko, te se ovom prilikom zahvaljujemo gradonačelniku gosp. Zvonimiru Novoselu i predsjedniku ŠZGJ gosp. Domagoju Šlatu na razumijevanju. Također koristimo priliku da se zahvalimo vodstvu i trenerima Karate kluba Samobor gosp. Darku Šimuncu i gosp. Davoru Mrzaku koji su zajedno sa svojim natjecateljima vodili i naše natjecatelje.
I.H.

TAGOVI | Karate klub Jastreb

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!