Jaskanski nogometni delegati ugostili kolege iz Kutine

23.11.2015. U petak 20. studenoga odigrana je prijateljska malonogometna utakmica između delegata Nogometnog središta Jastrebarsko i njihovih kolega iz Kutine

Na inicijativu predsjednika odbora delegata jaskanskog nogometnog središta, Nedjeljka Kozlovca, u Mladini je u petak odigrana prijateljska malonogometna utakmica nogometnih delegata iz Jaske i Kutine. Nakon odigranih 2 puta 20 minuta, pobjedu je ’’upisao’’ domaćin, rezultatom 6 – 2 ! U vrlo fer i korektnoj utakmici, rezultat je ipak bio u drugom planu.
Cilj ovog susreta bio je nastavak uspješnog rada Jaskanskih delegata te sklapanje novih sportskih prijateljstava. U ime domaćina prisutne je pozdravio Nedjeljko Kozlovac, a u ime gostiju Mirko Letić. Nakon odigrane utakmice domaćini su priredili i prigodan domjenak.

Delegati NS Jastrebarsko tako nastavljaju svoja prijateljska/sportska druženja sa već tradicionalnim prijateljima delegatima Karlovca,delegatima Gospića, djelatnicima zapovjedništva Hrvatske kopnene vojske.Tako je nastalo još jedno novo prijateljstvo i s Kutinom.
N.S. Jastrebarsko

TAGOVI | Nogometno središte Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!