Jaskanski orijentacisti na međunarodnom natjecanju u Slavoniji

22.03.2018. Članovi Orijentacijskog kluba Jelen iz Jastrebarskog proteklog vikenda nastupili su na prvom službenom ovogodišnjem natjecanju u orijentacijskom trčanju i to s ukupno osam članova

 U Donjem Miholjcu i Našicama u subotu održana su dva sprint natjecanja, od kojih je prvo bilo i Prvenstvo Hrvatske u sprintu, a u nedjelju u Našicama održano je natjecanje na srednje staze. Sva tri natjecanja obilježilo je izrazito loše vrijeme, ali i sudjelovanje preko 200 natjecatelja iz Hrvatske, Češke, Slovenije, Srbije, Rusije i Mađarske u sklopu EU projekta prekogranične suradnje. 

U sprintu se najbolje snašao Marijan Bogović te je osvojio drugo mjesto u svojoj kategoriji. U jakoj međunarodnoj konkurenciji Daniel Fabijanić i Dalibor Stankovski osvojili su osmo odnosno trinaesto mjesto. Antonio i Ivica Cindrić bili su šesti odnosno jedanaesti, a Martina Bedeković Tanković i Nevija Frajzman ostvarile su identično vrijeme i zauzele odlično peto mjesto.

Na nedjeljnoj utrci opet je najbolji bio Marijan Bogović petim mjestom, Antonio Cindrić zauzeo je šesto, a Nevija Frajzman osmo mjesto u ženskoj kategoriji. Ivan Šeperić-Grdiša i Martina Bedeković Tanković stigli su do jedanaestog odnosno dvanaestog mjesta, a Daniel Fabijanić i Dalibor Stankovski do trinaestog tj. sedamnaestog mjesta u svojim kategorijama.

IŠG

TAGOVI | OK Jelen

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!