Jaskanski ribiči najbolji u prvom kolu Feeder lige

10.04.2017. Travanj je mjesec u kojem već tradicionalno započinju ribolovna natjecanja u svim disciplinama pa tako i u Feeder ligi

U novu sezonu ŠRD Jastrebarsko krenulo je s provjerenom ekipom, Dražen Cestarić, Kristijan Fresl, Robert Novosel i Petar Novosel,  ali s malo promijenjenim ulogama. Cestarić je postao kapetan ekipe i natjecateljska rezerva, a u natjecateljsku vatru ubačen je Robert Novosel,  uz Kristijana Fresla i Petra Novosela.

Dražen Cestarić

Jezero Skresovi u Garešnici bilo je mjesto održavanja 1. kola Feeder lige 2017. godine. Voda je to na kojoj su naši ribiči puno puta lovili ali nikad nisu napravili to što su napravili u nedjelju  9.travnja.

Robert Novosel

Naime, ekipa ŠRD Jastrebarskog osvojila je ekipno 1. mjesto sa ukupnim ulovom od 42566 grama babuški, i to sa samo 4 negativna boda, 7 manje od drugo i trećeplasiranih.

Kristijan Fresl

Odličan ekipni uspjeh upotpunili su skoro savršenih pojedinačnim uspjehom po sektorima i to na način da su imali dva pobjednika sektora i jednog drugoplasiranog.

Petar Novosel

U A sektoru Kristijan Fresl osvoji je 2. mjesto sa 17255 grama, u B sektoru Robert Novosel osvaja uvjerljivo 1. mjesto sa 13452 grama i na kraju u C Sektoru Petar Novosel osvaja 1. mjesto sa 11859 grama. Bravo majstori!
I.K.

TAGOVI | ŠRD Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!