Jastrebovi izvrsni na škrapingu

12.03.2015. Na jubilarnom 10. Škrapingu članovi "Jastreb extreme" teama postigli su izvrsne rezultate

Ova međunarodna utrka je jedinstvena ovakve vrste u svijetu, a karakterizira je to što se trči po oštrom obalnom otočkom kamenju, te spada u vrstu ekstremnih sportova. 

Svake godine održava se na otoku Pašmanu tijekom ožujka sa startom i ciljem u mjestu Tkon. Škraping iz godine u godinu okuplja sve više natjecatelja te ove godine bilježi rekordan broj prijavljenih natjecatelja. Usprkos vjetrovitom vremenu na startu utrke okupila se impozantna brojka od preko 1300 natjecatelja iz 11 zemalja.

Jastrebovi su nastupili u dvije kategorije te ostvarili izvrsne rezultate: u Light kategoriji na stazi dužine od 12km u konkurenciji od 450 natjecatelja, Jana Budinšćak je osvojila 2. mjesto čime je potvrdila status jednog od favorita ove zahtjevne utrke, Na stazi iste dužine u muškoj konkurenciji Mladen Budinšćak je utrku završio na 8. mjestu. U kategoriji Challenger  na dvostruko dužoj stazi (25 km) nastupio je Robert Mrakužić te u konkurenciji od preko 600 natjecatelja do cilja došao kao 58 muški natjecatelj.

Međunarodna Škraping utrka je utrka 2. kola Treking lige, te nakon nje slijedi Istra Trek sa startom u Labinu na kojoj će Jastrebovi također pokušati uloviti što bolji plasman.
I.K.

TAGOVI | Jastreb extreme team

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!