JASTREBOVI NADLETJETLI OKIĆ I IZBILI NA PRVO MJESTO

06.09.2018. Nogometaši Jaske zabilježili su u 3. kolu treću uzastopnu pobjedu i izbili na prvo mjesto prvenstvene ljestvice. Jastrebovi su na gostovanju u Kozlikovu u lokalnom derbiju savladali okićki Dinamo s 3:2

Prema riječima trenera Jaske Damira Katovčića Okićanci su bolje ušli u susret i u 14. minuti poveli s 1:0, a pogodak je postigao Dubravko Kriste. Nakon toga Jaskanci su se trgnuli pa je u 23. minuti njihov „vođa palube“ Josip Cuković izjednačio na 1:1. U drugom poluvremenu Jastrebovi su zagospodarili igralištem i stvorili niz povoljnih prilika, a u nekoliko navrata zatresli su i okvir vrata domaće momčadi. Otpor domaćina slomljen je u 70. minuti, a drugi podogak za modrobijelu momčad postigao je stariji od dvojice izvrsnih „Jastrebova iz Novaka“, Luka Mravunac. Krasno proigravanje Viktora Šimanovića u 82. minuti majstorski je u zgoditak za 3:1 pretvorio raspoloženi Josip Cuković. Okićanci su smanjili na 3:2 u 88. minuti, a strijelac je ponovno bio Dubravko Kriste.
Boje najstarijeg jaskanskog kluba u Kozlikovu su branili Danijel Budinšćak, Matija Mravunac, Karlo Novosel, Marko Miljević, Viktor Šimanović, Ivan Borković, Tomislav Nad (Gabriel Koluder), Josip Cuković (Florian Pintarić), Luka Mravunac (Tomislav Šerić), Mislav Bradvić (kapetan), Luka Lukić.
Od ostalih predstavnika Nogometnog središta Jastrebarsko uspješnija je bila pisarovinska Jamnica koja je na svojem igralištu porazila Breganu s 2:0 dok je klinčaselska Mladost poražena na gostovanju kod imenjaka u Luki sa 4:1.
Nogometaši Jaske u 4. kolu na svojoj Centrali dočekuju Jamnicu, a utakmica se igra u nedjelju, 9. rujna s početkom u 10 sati.

Rezultati 3. kola Prve županijske nogometne lige Zapad:

Mladost (Kraj Donji) - Sava (Drenje) 4-2
Klokočevac - Novaki 6-1
Mladost (Luka) - Mladost (Klinča Sela) 4-1
HNK Tigar Rakitje - Rakov Potok 0-1
Pušća - Sloga SU-ZA (Orešje) 0-0
Dinamo (Okić) - Jaska 2-3
Jamnica (Pisarovina) - Bregana 2-0
Sloga (Brezje) - Bestovje 2-2
Parovi 4. kola
Subota, 8. rujna, 17 sati
Sava - Bestovje

Nedjelja, 9. rujna,
10 sati
Jaska - Jamnica
17 sati
Bregana - Sloga (B)
Sloga-SU-ZA - Dinamo (O)
Rakov Potok - Pušća
Mladost (KS) - HNK Tigar Rakitje
Novaki - Mladost (L)
Mladost(KD) - Klokočevac
N.Š.

TAGOVI | NK Jaska

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!