JASTREBOVI ZAPOČELI PRIPREME

02.02.2020. Nakon dvomjesečnog zimskog "sna", nogometaši Jaske predvođeni trenerom Mislavom Bradvićem i njegovim prvim suradnikom Viktorom Šimanovićem, okupili su se na Centrali i otpočeli s pripremama za proljetni dio sezone u 1. ŽNL Zapad


Nakon jesenskog dijela prvenstva, Jastrebovi se nalaze na desetom mjestu, a u nastavku sezone cilj je izboriti mjesto u gornjem dijelu ljestvice. U odnosu na jesenski igrački kadar, momčad s Centrale jača je za povratnika Luku Mravunca (Rakov Potok), Dominika Stipića (TOP Kerestinec) i Danijela Tukića (Krašić), a odlazaka nema, tako da će Jastrebovi ojačani krenuti u proljetni nastavak sezone. Kompletne zimske pripreme momčad će odraditi na Centrali, trenirat će se četiri puta tjedno, s time da je moguć i odlazak na Japetić, a dogovorene su i pripremne utakmice protiv Ilovca, Krašića i Draganića.

Uoči prvog ovogodišnjeg izlaska na teren, momčad je pozdravio predsjednik kluba Marin Banković, a na prvoj su se prozivci Mislavu Bradviću i Viktoru Šimanoviću odazvali: Ivan Borković, Krunoslav Všetečka, Karlo Novosel, Luka Mravunac, Marko Miljević, Patrik Cipovec, Tomislav Tandarić, Kristijan Kurpes,Tomislav Nad, Danijel Tukić, Fran Vidas, Emerik Obelić, Tin Borovec, Josip Cuković, Florian Pintarić, Josip Jurinić, Gabriel Koluder, Ignac Jerbić i Karlo Vidaković. Izostali su: Ivan Perić, Franko Jukić, Dominik Stipić, Antonio Smičiklas, Leon Budna, Borna Bohaček, Tomislav Šerić, Luka Pustaj, Tomi Kopić, Dino Novosel, Lovro Bubanović, Luka Štefić, Mladen Nežić te David Luka Gornik, kojemu je zbog teške ozljede propala praktički cijela ova sezona.

Tomislav Tadić

TAGOVI | NK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!