Jedno prvo i pet trećih mjesta za mlade stolnotenisače

21.11.2018. U organizaciji STK Jaska u našem gradu je održan 2. Otvoreni turnir Regije srednja Hrvatska u kategorijama klinci, klinceze, najmlađe kadetkinje i najmlađi kadeti na kojem su naši mladi stolnotenisači polučili sjajne rezultate

Bio je to ujedno i 2. Otvoreni turnir Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije u kategorijama mlađi kadeti, mlađe kadetkinje, kadeti, kadetkinje, juniori i juniorke. 

Turnir na kojem je nastupilo ukupno 123 sudionika iz 15 klubova otvorio je predsjednik Sportske zajednice grada Jastrebarskog Domagoj Šlat. Veliki uspjeh polučili su članovi STK Jaska osvajanjem jednog prvog i čak pet trećih mjesta.

Victoria Pustaj nastupila je u dvije kategorije i osvojila prvo mjesto u kategoriji najmlađih kadetkinja te treće mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja. Treća mjesta osvojili su još Viktoria Oslaković kod klinceza, Matija Matešić kod klinaca, Mihael Matešić kod mlađih kadeta i Andrija Klepić kod kadeta. 

Na turniru je nastupila još i Ivona Ciban koja se nije uspjela plasirati u završnicu ali je postigla svoju prvu pobjedu u kategoriji najmlađih kadetkinja.

B.C.

TAGOVI | STK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!