Još jedno uspješno otvoreno prvenstvo Stolnoteniskog kluba Jastreb

31.01.2016. Turnir je održan u subotu 23. siječnja u organizaciji Stolnoteniskog kluba Jastreb koji je ovoga puta ugostio više od trideset igrača iz Zagreba, Samobora te Jastrebarskog i okolice

Prvo ovogodišnje Otvoreno prvenstvo Jaske u stolnom tenisu održano je u subotu 23. siječnja u prostorima STK Jastreb. Na turniru su sudjelovala trideset i četiri igrača iz Jastrebarskog i okolice, kao i Zagreba i Samobora. Ovaj je turnir zasigurno jedan od najjačih rekreativnih turnira dosada u organizaciji STK Jastreb, s mnogo kvalitetnih i jakih igrača koji su visoko pozicionirani na rang listama SOKAZ lige.
Turnir je trajao cijeli dan, a odigrano je više od pedeset mečeva u kojima su prijavljeni igrači odmjeravali snage i svojim taktikama i vještim udarcima pokušavali osvojiti zlatnu medalju. Ipak, ona je, kao i prošli put, pripala Raviju Vashistu, indijskom stolnotenisaču koji se vratio u Jastrebarsko potaknut dobrim iskustvima s prošloga turnira u kojem je odigrao napeto finale s Tvrtkom Kunovićem, jednim od najboljih jaskanskih igrača.
-Odlična zabava! Vrhunska organizacija. Nikada nisam odigrao toliko puno mečeva u tako kratkom vremenu, Hrvatska, Jastrebarsko i SOKAZ liga su vrlo razvijeni i vrijedni, puno mi znači da se mogu baviti onime što volim tako daleko od kuće, rekao nam je Ravi s kojim smo kratko porazgovarali da bismo saznali nešto više o njegovoj karijeri u svijetu stolnog tenisa. Naravno, još se mnogo igrača iskazalo na turniru. Ne smijemo zaboraviti igrače poput Ilije Tomića koji je osvojio drugo mjesto, Stanislava Lošića koji je završio na trećem i Tomislava Zovka na četvrtom mjestu. Ovi se izvrsni igrači koji se nalaze u vrhu SOKAZ lige, kao i Dražen Gerl i Svemir Šarić. Filip Frkonja bio je najbolji u utješnoj skupini turnira. U zanimljivom je finalu pobijedio Marijana Pavlečića, svog partnera u Jaskanskoj stolnoteniskoj ligi. Bitna je, i svima jako draga vijest, da se sve više žena prijavljuje na turnire i da one nikako nisu samo prolazne figure turnira u STK Jastreb. Veliko su iznenađenje bile mlade i talentirane igračice Mirela Crnilo i Josipa Stunja, koja u neizvjesnom i napetom meču namučila iskusnog Lovru Tomca, iako su taj meč izgubile.
Ovaj, jedan od najuspješnijih turnira dosad, završio pohvalama na račun organizacije i kvalitete igrača, a stolnoteniskom klubu Jastreb dao još veći vjetar u leđa da svaki turnir u 2016. godini bude jednako uspješan.
Marija Bobinski

TAGOVI | STK Jastreb

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!