Kadeti Vinogradara ostvarili odličan uspjeh u Sarajevu

28.03.2011. Na Međunarodnom nogometnom turniru u Sarajevu, kadetska momčad Vinogradara u jakoj konkurenciji osvojila je izvrsno treće mjesto

U Sarajevu  je od 17. do 20. ožujka održan prvi Međunarodni nogometni turnir za kadete i pionire Šampion Junior Kup 2011. u organizaciji sarajevske škole nogometa Šampion-Junior, uz pokroviteljstvo i suorganizaciju najvećeg regionalnog nogometnog internet portala www.djecjinogomet.com  koji prati i podupire nogometna zbivanja najmlađih nogometaša na prostorima Hrvatske  i susjednih država.

Uz  ekipe iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Srbije i Makedonije na ovom međunarodnom nogometnom turniru nastupila je i kadetska momčad Vinogradara. U konkurenciji 16 ekipa kadeti Vinogradara  osvojili su odlično 3. mjesto i brončane medalje.

Ovaj veliki uspjeh jaskanskog nogometa, pod vodstvom trenera Sebastijana Terihaja, ostvarili su igrači Nikola Škorić, Kristijan Keleminić, Josip Braje, Dominik Juraj, Anto Veselčić, Valentino Majdandžić, Luka Gugec, Martin Borković, Luka Mravunac, Matej Jusup, Ivan Španić, Josip Španić, Mihael Medven, Ivan Štefić, Ivan Tandarić, Tin Horvatić, Antonio Kožarec, Mislav Golojuh i Damjan Perić.

Naša momčad igrala je u grupi s makedonskom ekipom FK 11. Oktomvri iz Prilepa,  Šumadijom iz Aranđelovca i  Goškom iz Kaštel Gomilice. Odličnom igrom u sve tri utakmice kadeti Vonogradara ostvarili su pobjede. Golovima Mihaela Medvena i Ante Veselčića pobijedili su 11. Oktovri s 3:0, ekipu,Šumadije s 4:1, a strijelci su bili Medven, dva gola, te Kristijan Kelemenić i Valentino Majdandžić po jedan. Rezultatom 1:0 bili su bolji i od Goška iz Kaštela, a gol je postigao najbolji Vinogradarov strijelac Mihael Medven.  

Kao pobjednik skupine, naša se ekipa u četvrtfinalu sastala sa slovenskim predstavnikom NK Bela Krajina iz Črnomlja kojeg je također pobijedila rezultatom 2:1, uz strijelce Mihaela Medvena i Dominika Juraja.

U polufinalu ih je dočekala odlična ekipa Croatie iz Sesveta. Uz pomanjkanje sreće, umor, ali i nadmoć Sesvećana, zeleni su izgubili rezultatom 1:0.

U borbi za treće mjesto  sastali su se s ekipom  Romanija-Piksi iz Pala. U susretu ravnopravnih momčadi po kvaliteti ipak je presudila bolja fizička pripremljenost i tehnička dotjeranost naših kadeta koji su golovima Medvena, Borkovića, Mravunca i Tandarića slavili rezultatom 4:0 i tako osvojili brončane medalje.

Sve utakmice igrane su na terenima prvoligaških sarajevskih klubova, FK Sarajevo na stadionu Koševo te na legendarnoj Grbavici, stadionu NK Željezničar.

TAGOVI | NK Vinogradar

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!