Karate klub Jastreb upisuje nove članove

14.09.2017. Posebno nam je zadovoljstvo na početku nove školske godine, a ujedno kada ponovno počinju treninzi u sportskim dvoranama, pozvati predškolsku i školsku djecu, da se upišu u Karate klub "Jastreb", te treniraju karate kao jedan od najmasovnijih sportova kako u Hrvatskoj tako i u cijelom svijetu

ZAŠTO JE KARATE IZNIMNO POPULARAN
Karate kao sport preporuča se za razvoj mororičkih i funkcjonalnih sposobnosti djece, njihovu brzu i pravilnu socijalizaciju u društvu. Karate kao borilački sport ne dopšušta nekontroliranu agresivnost, već suprotno, razvija potpunu kontrolu udaraca bez kontakta i povreda, a u cilju jačanja samopouzdanja same osobe.
Naš klub radi prema posebno prilagođenom programu mlađim uzrastima.
KARATE OLIMPIJSKI I ŠKOLSKI SPORT
Jedna od najvećih priznanja karatea kao sporta došla je od olimpijske obitelji sportova te je karate na programu Olimpijskih igara 2020.g. u Tokyu.
Karate kao sport prepoznat je i okuplja veliki broj školske djece te se uskoro očekuje i u školskim natjecanjima Hrvatskog školskog sportskog saveza.
Dakle, možemo zaključiti da je karate dosegao vrhunac svoga djelovanja što se dakako očituje u vrlo ozbiljnom i odgovornom radu WKF, EKF i HRVATSKOG KARATE SAVEZA, pa tako i Karate kluba „Jastreb“.
Naši natjecatelji uspješno se natječu na županijskim prvenstvima, prvenstvima Hrvatske, otvorenim prvenstvima i međunarodnim natjecanjima i to u borbama i katama pojedinačno i ekipno.
UPISI I TRENINZI
UPISI: Srijeda i petak u 19,15 sati u sportskoj dvorani OŠ„Ljubo Babić“ ,
TRENIZI: Za početnike i ostale srijeda i petak od 19,15 do 20,15 sati sportska dvorana OŠ „Ljubo Babić“, za napredne i natjecatelje ponedjeljak, utorak i četvrtak od 19,30 do 20,30 sati sportska dvorana Srednje škole Jastrebarsko. Dodatne informacije na mob.: 098 186 6879.
Trenirajući u Karate klubu „Jastreb“ može se naučiti osnove karatea, rekreacijskog, naprednog i natjecateljskog karatea u borbama i katama, a napredovat se može polaganjem za učeničke i majstorske pojaseve.
Glavni trener Karate kluba Jastreb, Ivan Hodak

TAGOVI | Karate klub Jastreb

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!