KATOVČIĆ POVEO JASKU

27.01.2019. Nogometaši Jaske su pod vodstvom svog trenera Damira Katovčića startali sa zimskim pripremama za proljetni dio sezone u 1. ŽNL Zapad

Treneru Katovčiću i njegovom novoustoličenom pomoćniku Mladenu Šelebaju, na prvu se „prozivku“ odazvalo dvadeset igrača. To su: Danijel Budinšćak, Mark Krcivoj, Josip Jurinić, Karlo Novosel, Luka Mravunac, Matija Mravunac, Florian Pintarić, Viktor Šimanović, Dominik Kišić, Gabriel Koluder, Tomislav Nad, Tomislav Šerić, David Luka Gornik, Dino Novosel, Emerik Obelić, Karlo Vidaković, Ignac Jerbić, Patrik Cipovec, Tin Borovec i povratnik na Centralu Dominik Grgetić. Opravdano su odsutni bili Mislav Bradvić, Josip Cuković, Antonio Smičiklas, Dominik Jurinić, Leon Budna, Luka Lukić, Ivan Gustetić, Marko Miljević i Franko Jukić.
U odnosu na prošlojesenski igrački kadar, klub je napustio Ivan Borković koji se vraća u Špartu Elektru, a nije nemoguće da se Jastrebovima u narednih desetak dana priključi još poneko novo ime. Sljedeće nedjelje, 3. veljače, Jaskanci će odigrati i prvu pripremnu utakmicu, a suparnik će im biti susjedna Mladost iz Klinča Sela. Dogovoreni su i ogledi protiv Blata, Kupinca, Laduča te Zrinskog iz Ozlja, a gotovo sigurno će biti odigrane još dvije-tri pripremne utakmice nakon kojih bi momčad trebala biti spremna za proljetni nastavak sezone.
Tomislav Tadić

TAGOVI | NK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!