Kik Textilien donirao dresove Nogometnom klubu Pribić

16.02.2015. Povodom akcije "Maknimo djecu s ulice!", najveći europski tekstilni trgovac odjećom, njemački KiK Textilien Nogometnom klubu Pribić donirao je dresove za sve uzraste – limače, seniore i veterane

Dresovi su clima cool, a sadrže gornji i donji dio, štucne te sportsku torbu po setu momčadi. Zbog teške situacije u hrvatskom nogometu općenito, ali pogotovo zbog teške situacije u malim, amaterskim klubovima kao što je NK Pribić, ova donacija će uvelike pomoći rad kluba.

-Ovo je drugi krug ove akcije u kojem KiK Textilien donira dresove hrvatskim klubovima.  Sretni smo što smo bili dio te akcije i ovim putem zahvaljujemo KiK-u na donaciji, sada i naši igrači igraju u KiK dresovima, rekli su nam članovi uprave NK Pribića.

KiK Textilien, njemački tekstilni lanac i broj 1 u Europi, jedna je od najbrže rastućih tvrtki na ovom području. U ljeto 2011. god. KiK je ušao u Hrvatsku i malo je reći osvojio tržište najbržom ekspanzijom u zemlji. Sada je KiK u svim hrvatskim gradovima, a nedavno je otvorena 61., dok je dugoročni plan preko 100 filijala.
Na pravom mjestu u pravo vrijeme - KiK kupcima nudi zaista sve, od trendy odjeće za cijelu obitelj, nakita i ukrasa, dječjih igračaka, kućnih i ostalih potrepština, pa do modnih dodataka za kućne ljubimce – odlična kvaliteta za nevjerojatno povoljne cijene!

Svakim danom KiK u Hrvatskoj zapošljava nove ljude, a trenutno se ponosi sa preko 350 radnika. Ova uspješna tvrtka svojom efikasnošću postavlja nove trendove u poslovanju. Hrvatska je u odnosu na druge države u kojima KiK posluje u vrhu poslovanja, samo 2013. god. KiK je u Hrvatskoj ostvario promet od gotovo 30 milijuna €.
Prva poslovnica otvorena je 1994. god. u njemačkom Düsseldorfu, danas KiK posluje sa preko 3.260 filijala diljem Njemačke, Austrije, Češke, Slovenije, Hrvatske, Poljske i Slovačke u kojima zapošljava gotovo 22.000 radnika. Ovo mega poduzeće sa sjedištem u njemačkom Bönen-u, godišnje ostvaruje promet od preko 1,75 milijardi €.

Na njemačkom je KiK skraćenica za „Kunde ist König, što prevedeno znači “kupac je kralj“, a upravo to je i glavni moto ovog tekstilnog lanca. Dođite provjeriti!

TAGOVI | NK Pribić

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!