Kristina ruši rekorde u deadliftu

10.10.2017. U Powerliftingu sportu koji ne poznaje granice Kristina Zeko postiže iznimne rezultate, a tim povodom primio ju je gradonačelnik Novosel kako bi joj čestitao i pokušao pomoći u daljnjem napredovanju

Kristina ima tek 20 godina a već sada može podignuti oko 200 kilograma. Prva mjesta osvojila je kao juniorka na prvenstvu Hrvatske, zatim na svjetskom kupu u Sarajevu, Power union natjecanju u Gospiću, te 1. mjesto s podignutih 190kg, te ukupno 2. mjesto žene junior i teens na GPC-u World championship Trutnov Czech Republic 2017.
-U ovom sportu želim postići sve što se postići može. Dokazala sam to u Hrvatskoj, a sada želim to i u svijetu. Osjećam i znam da to mogu. No, uz svakodnevno treniranje i odricanje, najveći su problemi troškovi. Nadam se da će netko prepoznati moj rad i cijeniti rezultate koje postižem, rekla je odlučna Kristina Zeko na prijemu kod gradonačelnika.

Iduće godine sprema se na međunarodno natjecanje u Rusiji gdje planira ostvariti veliki rezultat i upisati Hrvatsku među najtrofejnije zemlje u ovom sportu.
Na ostvarenim rezultatima Kristini su čestitali gradonačelnik Zvonimir Novosel i njegov zamjenik Domagoj Šlat, koji su joj obećali pomoći u planovima za budućnost.

I.B.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!