Limači Vinogradara drugi na turniru u Vodicama

14.01.2014. Nakon prošlogodišnjeg prvog mjesta, limači Vinogradara ove su godine u konkurenciji 24. ekipe zauzeli odlično drugo mjesto na turniru u Vodicama

Momčad limača Vinogradara pod vodstvom trenera Siniše Idrizija i ove je godine sudjelovala na jakom nogometnom turniru mlađih kategorija u Vodicama. U konkurenciji velikog broja ekipa naši su limači pokazali da su među najboljima, i tako na najbolji mogući način prezentirali svoj grad. U prvoj utakmici pobijedili su svoje vršnjake iz Zadra s 2:0, a potom i Dinamo s 4:1, te Dubrovnik s 2:0. U najjačoj utakmici turnira i paklenoj atmosferi prepunih tribina naša je ekipa tijesno izgubila od domaćina Šibenika s 2:1. I dok je naša momčad prošle godine imala najboljeg igrača, Ivana Bakšića i najboljeg strijelca Gabrijela Stepinca, ove godine za najboljeg golmana turnira proglašen je Marko Sirovica, koji je veoma zaslužan za osvojeno drugo mjesto na turniru.

Sjajnim igrama limači Vinogradara odmah su pozvani na nekoliko ovogodišnjih turnira koji će se održati u Zadru, Šibeniku, Makarskoj, Dubrovniku i susjednoj Bosni i Hercegovini. Trener Siniša Idrizi rekao nam je da su prihvatili poziv na turnir u Dubrovniku koji će se održati u lipnju ove godine. Za limače Vinogradara u Vodicama su nastupili, Marko Sirovica, Niko Kamenjašević, Luka i Ivan Slugečić, Rafael i Gabrijel Stepinac, Ivan Bakšić, Leon Koluder, Ivan Mišćin, Marko Rekar, Luka Lovrinović, Mateo Jurišić, Emanuel Kufrin, Luka Štimac i Patrik Prčić.

TAGOVI | NK Vinogradar

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!