Malonogometni turnir u Pribiću

20.06.2019. Nogometni klub Pribić i ove godine organizira memorijalni malonogometni turnir "Kardinal Franjo Kuharić" koji će se održati u subotu 22. lipnja

Ovogodišnje izdanje turnira je 13. po redu i ponosni smo što je ovaj turnir postao prepoznatljiv u jaskanskoj okolici. Turnir će se održati u subotu 22. lipnja, s početkom u 9 sati. Nakon završetka turnira, u večernjim satima, svi posjetitelji moći će uživati u vrhunskoj zabavi uz poznati bend Maestral.
Svake godine nastojimo uvesti neki novitet u turnir stoga smo ove godine odlučili organizirati natjecanje u pucanju penala. Natjecatelji će se moći prijaviti na dan turnira, a pobjednik će osvojiti vrijednu nagradu. Svake godine nastojimo osigurati vrijedne nagrade za najbolje ekipe. Ove godine pobjednik turnira osvojit će 40% od uplaćenih kotizacija, drugoplasirani će dobiti 30% od kotizacija, a trećeplasirana ekipa 10% od kotizacija. Klub je pripremio pehare za prve tri momčadi, te za najboljeg strijelca i vratara turnira. Prijave momčadi traju do petka 21. lipnja do 20 sati kada će se održati izvlačenje skupina u klupskim prostorijama (igralište NK Pribić). Svi zainteresirani za sudjelovanje na turniru mogu prijaviti momčad na brojeve telefona 091 766 2998 (Alen) ili 095 565 9504 (Josip), na mail kluba nkpribic@gmail.com ili putem službene Facebook stranice kluba https://www.facebook.com/nkpribic/. Kotizacija za turnir iznosi 400 kuna po ekipi.
NK Pribić se u posljednjih nekoliko godina pokazao kao odličan organizator zabavno-sportskih događaja, stoga i ove godine možemo očekivati odličan nogomet i vrhunsku zabavu. Najbolje reference su nam tradicionalni Pribićki susreti i ovaj turnir. Uz dobar nogomet i dobru zabavu najbolje ide dobro jelo i piće pa će se i ove godine organizator pobrinuti da ponuda bude raznolika.
NK Pribić poziva sve da dođu na turnir gdje ih čeka dobro druženje uz puno zabave i veselja.
RASPORED
9:00 POČETAK TURNIRA - UTAKMICE PO SKUPINAMA
16:30 NATJECANJE U PUCANJU PENALA
17:30 ZAVRŠNICA TURNIRA
19:30 PROGLAŠENJE POBJEDNIKA
20:00 ZABAVA - GRUPA MAESTRAL

KONTAKT
Alen Gvozdanović
091 766 2998
nkpribic@gmail.com

TAGOVI | NK Pribić

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!