MARIN BANKOVIĆ NOVI PREDSJEDNIK NK JASKE

22.03.2019. U prostorijama Centra za kulturu u Jastrebarskom održana je Izvanredna skupština NK Jaska na kojoj je za novog predsjednika izabran Marin Banković

Na samom početku izabrano je radno predsjedništvo Skupštine koje je bilo u sastavu: Danijel Slavić (zapisničar), Krešimir Radelja, Viktor Šimanović i Alen Mataušić (verifikacijska komisija) te Danijel Budinšćak i Tomislav Tadić (ovjerovitelji zapisnika). Nazočnim skupštinarima i gostima, predsjednik kluba Alen Vučina prezentirao je izvješće o radu kluba za proteklu godinu, financijsko izvješće te izvješće Nadzornog odbora. Potom je iznio i prijedloge plana rada kao i financijski plan za ovu godinu. Sva izvješća i prijedlozi usvojeni su jednoglasno.
Najzanimljiviji dio sjednice bila su razrješenja i imenovanja. Naime, nakon četiri i pol godine uspješnog vođenja kluba, sa svojih su se funkcija povukli predsjednik Alen Vučina i dopredsjednik Dražen Brakus. Njihovim nasljednicima jednoglasno su od strane članova Skupštine izabrani Marin Banković, dugogodišnji nogometaš Jaske (pioniri, juniori, seniori, veterani) koji je postao novi predsjednik kluba dok je novim dopredsjednikom imenovan Goran Navoj. Novi čelni ljudi kluba s Centrale, kojima su svi poželjeli puno sreće i uspjeha u vođenju kluba, u narednom će periodu formirati novi Izvršni i Nadzorni odbor. Na samom završetku sjednice Skupštine novi predsjednik Banković je pozdravio sve nazočne, zahvalio im na dolasku i sudjelovanju u radu, ukratko iznio prve planove i ciljeve te zahvalio na svemu učinjenom svojim prethodnicima.

Tomislav Tadić

TAGOVI | NK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!