Memorijalni turnir Darijo Kličković

21.11.2016. Osmi po redu Memorijalni vatrogasni malonogometni turnir Darijo Kličković prošao je u izuzetno dobroj atmosferi i još boljem nogometu

Zasluga je to vrijednih članova DVD-a Cvetković, ali i svih dobrovoljnih vatrogasaca koji iz godine u godinu, sudjelovanjem daju veliki doprinos da ovaj turnir ponosno nosi titulu najboljeg vatrogasnog turnira u gradu Jastrebarskom.


Turnir koji je posvećen tragično preminulom članu DVD-a Cvetković, Dariju Kličkoviću, inače dočasniku i instruktoru Hrvatske vojske kojeg njegovi prijatelji nisu zaboravili, održan je u subotu 19. studenog, a nastupilo je 11 ekipa dobrovoljnih vatrogasnih društava i ekipa SBO Slunj - kolege pokojnog Darija koji svake godine, u spomen Dariju, nastupaju na turniru. Ove godine nastupile su ekipe: DVD Gornji Desinec, DVD Donji Desinec, DVD Kaštel Gomilica, DVD Vranov Dol, DVD Čeglji, DVD Bobovec, DVD Domagović, DVD Petrovina, DVD Črnilovac, DVD Pavučnjak te ekipa domaćina DVD-a Cvetković.

Nakon uzbudljivih i rezultatski neizvjesnih utakmica, u finalu su se susrele ekipe SBO Slunj i ekipa DVD-a Bobovec, koja je ove godine zasluženo ponijela titulu najboljih. Treće mjesto osvojila je ekipa DVD-a Gornji Desinec, pobjedom protiv ekipe DVD-a Vranov Dol.

Najboljim strijelcem proglašen je Matija Pulek, član ekipe DVD-a Bobovec, a pehar za najboljeg vratara (titula koju na ovom turniru nitko ne može osvojiti), tradicionalno je i ove godine dodijeljena sinovima pokojnog Darija, Matiji i Dominiku i njihovoj mami Valeriji. DVD Bobovec, kao pobjednik turnira, također je u vlasništvo na godinu dana, dobilo i prijelazni pehar.

Turnir koji se održao pod pokroviteljstvom Grada Jastrebarskog pratilo je oko 200 gledatelja. Priredbu su svojim prisustvom uveličale i Svetojanske mažoretkinje, a svojim dolaskom podršku su dali i gradonačelnik Jastrebarskog, Zvonimir Novosel, i njegov zamjenik, Stipe Bučar.
Članovi DVD-a Cvetković i Darijevi kolege iz SBO Slunj položili su cvijeće te zapalili svijeće na grobu Darija Kličkovića, a prije dodjele nagrade najboljima, održana je i minuta šutnje u čast preminulog Darija.

DVD Cvetković nada se da će i sljedećih godina biti u mogućnosti nastaviti ovu tradiciju obilježavanja Memorijalnog turnira sjećanja na Darija: ’’Veliko hvala svima! Gradu Jastrebarskom na pokroviteljstvu, uzvanicima, ekipama, kolegama vatrogascima te svima onima koji su na bilo koji način pomogli u realiziranju ove priredbe, pozitivnog vatrogasnog ozračja i sportskog ugođaja! ’’, poručili su organizatori.
I.B.

TAGOVI | DVD Cvetković

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!