Merz sprintevi i 16. Zagreb Open

20.10.2016. Pretposljednji vikend službenog dijela sezone orijentacijskog trčanja bio je rezerviran za trčanje po Varaždinu i na zagrebačkoj Medvednici

U subotu 15. listopada članovi OK Jelen sudjelovali su na dva sprint natjecanja održana u Varaždinu i ostvarili zadovoljavajuće rezultate. U najjačoj muškoj kategoriji Ivan Šeperić-Grdiša, Marko Košturić i Matija Puhek zauzeli su osmo, deveto i deseto mjesto dok su Daniel Fabijanić i Marijan Bogović bili peti i deseti u M35 kategoriji.

Dan kasnije na Medvednici održano je i natjecanje na srednje staze, 16. Zagreb Open, gdje je OK Jelen nastupio u pojačanom sastavu. To se vidjelo i na rezultatima pa je Marijan Bogović u M45 kategoriji osvojio drugo mjesto, a Ivan Šeperić-Grdiša je pobijedio u M21B kategoriji.

U istoj kategoriji Dragutin Mulig i Marko Košturić stigli su do petog odnosno osmog mjesta. Ana Beblek nastupila je u Ž21A kategoriji i zauzela odlično osmo mjesto dok je Daniel Fabijanić bio dvanaesti u jakoj M35 kategoriji. Nove članice kluba, Željka Gajdek i Draženka Birkić, ostvarile su dobar plasman zauzevši četrnaesto i osmo mjesto u svojim kategorijama.
I.Š.G.

TAGOVI | OK Jelen

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!