Mlađi pioniri Jaske i prstići Vinogradara osvojili prva mjesta

20.06.2017. Jastrebarsko je protekli vikend bilo domaćin velikog međunarodnog turnira "Trofej dječji nogomet 2017.", na kojem su se mlađi pioniri NK Jaske i prstići Vinogradara svrstali među najbolje ekipe

Turnir  je okupio  preko 150 ekipa, s oko 1.500 nogometaša, starosti od 6 do 17 godina, a igrao se na dvije lokacije, terenima NK Jaske na Centrali i u bivšoj vojarni  na igralištu Vinogradara. Organizator turnira portal "Dječji nogomet" imao je u ova dva kluba izvrsne suradnike koji su se pokazali i više nego dobri domaćini brojnim mladim sportašima i njihovim roditeljima iz Hrvatske i susjednih zemalja.

 Mora se priznati da ova regija ima odlične škole nogometa i mlade nogometaše koji su pokazali da za kvalitetu ovoga sporta nema straha od budućnosti. Ono što posebno veseli da su i jaskanski mladi nogometaši među najboljima.

Prvog dana turnira domaćine su razveselili najmlađi nogometaši Vinogradara,  ekipa prstića koja je u svojoj kategoriji osvojila prvo mjesto, a uspješno je vodi mladi trener Bruno Vađina.. Osim što su osvojili pehar za prvo mjesto prstići Vinogradara imali su i najboljeg igrača, Ivana Lukinu i najboljeg strijelca, Martina Jarnečića.

Drugog dana turnira briljirali su pak mlađi pioniri NK Jaske pod vodstvom Petra Bradvića. Iako bez trojice standardnih igrača, Josipa Obradovića, Leona Vučine i Domagoja Brakusa koji su sudjelovali na razvojnom kampu HNS-a u Svetom Martinu na Muri, mlađi pioniri Jaske uspješno su svladali sve prepreke.

Pomogli su im mlađi kolege, među kojima i Fran Stunja iz Zdenčine kojeg  NK Jaska priželjkuje u svojim redovima. Uz osvojeno prvo mjesto mlađi pioniri NK Jaske u svojim redovima imali su i one najbolje, najboljeg vratara Matiju Majkića i najboljeg  igrača Matiju Šerića. 

Prvo mjesto u najstarijoj kategoriji osvojila je ekipa "Dječjeg nogometa", a odlični su bili i mladi nogometaši Zdenčine, pa se time jaskanski kraj i na ovom turniru pokazao kao mjesto talentiranih mladih nogometaša. 

Mlade sportaše i njihove roditelje pozdravio je, te uručio pehare i priznanja zamjenik gradonačelnika i predsjednik Sportske zajednice grada Jastrebarskog , Domagoj Šlat.
I.K.

TAGOVI | Dječji nogomet

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!